Zmena je život! Obľúbené speváčky sa ostrihali: Takto teraz vyzerajú Dara Rolins a Dominika Mirgová

Dara Rolins a Dominika
Dara Rolins a Dominika Mirgová
Zdroj: Instagram/dararolins_vermi, dominikamirgovaofficial
2024-02-18 19:00:00 |

Zmena je život! To si uplynulé dni povedali známe slovenské speváčky Dara Rolins a Dominika Mirgová, ktoré prekvapili novými účesmi.

Koncom minulého týždňa sa okolo speváčky Dary Rolins nechtiac strhla pozornosť pre video, ktoré bez jej povolenia zverejnil taliansky plastický chirurg Michele Pascali. Podľa záberov mala uňho naša kráska podstúpiť facelifting, lifting krku a operáciu viečok.  

O pár hodín neskôr sa k incidentu vyjadrila aj samotná Dara, ktorá nič nepoprela, no priznala sklamanie. ,,Zrejme je už mojím osudom, že veci, ktoré si chcem nechať pre seba a v súkromí, vyplávajú na povrch snáď skôr, než sa stanú. Priznávam, je to občas veľmi nepríjemné…,” napísala na svoj Instagram 51-ročná ikona. Tá sa v tieto dni zotavuje zo zákrokov a necháva si čas iba pre seba, čo zase fanúšikom oznámila počas víkendu pri snímkach, na ktorých príjemne prekvapila radikálnou zmenou účesu.

,,Ešte som vám chcela povedať, že som sa ostrihala,”  okomentovala hviezdna mamička svoje nové vlasy siahajú pod bradu. ,,…jak sa tak na seba dívam, tie krátke vlasy robia divy… to keby som vedela, som mohla ušetriť za ten lifting...,” skonštatovala s humorom vynovená blondínka.

Okrem Dary ale po zmene zatúžila aj jej mladšia kolegyňa Dominika Mirgová. Tá sa zverila do rúk svojho dvorného kaderníka Jirka Blatného, ktorý jej taktiež odstrihol nemalý kus hrivy. 

Obe dámy zožali u svojich sledovateľov samé ovácie a niet sa čomu čudovať. Vyzerajú skutočne úžasne!

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/dararolins_vermi, jirko_blatny_official, dominikamirgovaofficial

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia