Promi mamička robila s deťmi medovníkový domček: HOTOVÁ KATASTROFA!

Promi mamička robila s
Zdroj: Foto: Thinkstock.com
2023-12-23 07:00:00 |

Pečenie s deťmi nie vždy dopade podľa našich predstáv! Svoje o tom vie nejedna mamička, ktorej pri tejto na prvý pohľad milej aktivite praskli nervy alebo došla trpezlivosť. Ale nezúfajte... Aj celebritné mamičky sú v tom s nami. Svoje by o tom vedela hovoriť napríklad aj speváčka Shakira!

V mnohých domácnostiach pred blížiacimi sa sviatkami vyvoniavali medovníčky a nejedna ratolesť pri tom podala pomocnú ruku. Nejedno dieťa si totiž prácu s cestom, vykrajovanie a zdobenie ozaj užíva. Táto spoločná aktivita navyše upevňuje puto medzi rodičom a dieťaťom. 

 

 

Mnohé mamičky sa výsledkom práce pochválili aj na svojich profiloch na sociálnej sieti Instagram. Zaujímavý príspevok k tejto téme pridala aj slávna speváčka Shakira, ktorá má viac ako 90-miliónov followerov. 

Dvojnásobná mamička ukázala, aký medovníkový domček spolu so synmi vytvorili. „Toto je technicky najhorší medovníkový domček vôbec!” okomentovala ich výtvor Shakira, ktorej sa toto "dielo" pomaličky rozpadávalo pod rukami. „Nemôžeme to jednoducho zjesť?” spýtal sa jeden zo synov. 

 

 

Medzi fanúšikmi speváčky sa spustila celkom búrlivá diskusia. Mnohým ženám je sympatické, že slávna Shakira nemala problém priznať, že ani ona nie je vždy dokonalá. „Je krásne, že sa venuješ svojim deťom a tieto spomienky im nik nevezme,” pridala komentár istá fanúšička. A mala veru pravdu!

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia