Šestonedelie "Kollárovej mamičky": Na dovolenke ohuruje v plavkách TIP-TOP POSTAVIČKOU!

Boris Kollár
Boris Kollár
Zdroj: Ramon Leško
2023-08-04 07:00:00 |

Dopriala si oddych v zahraničí! Meno Laura Vizváryová (28) sa v posledných mesiacoch spája s Borisom Kollárom. Sexi podnikateľka začiatkom júla priviedla na svet chlapčeka, ktorého otcom je údajne známy multiotecko.

Laura Vizváryová svojho času skúšala šťastie v speváckej šou X Factor a venuje sa podnikaniu s módou. Do povedomia verejnosti sa však viac dostala údajným románikom s politikom Borisom Kollárom.Tomu vraj 6. júla porodila jeho oficiálne 13. dieťa. Chlapček, ktorý dostal nezvyčajné meno - Abner, je blondínkiným druhým synom.

Pre mnohé novopečené mamičky je obdobie šestonedelia časom, kedy sa naplno venujú dieťatku, šetria sa a preferujú skôr chvíle v domácom prostredí. Laura k nim očividne nepatrí. Zhruba 2 týždne po pôrode zobrala synčeka do kaviarne a pár dní na to už na sociálnej sieti Instagram zverejnila fotku zo svojej práce. 

V týchto dňoch sa kráska nachádza na pobreží Jadranského mora, kde si v meste Portorož užíva chvíle oddychu. S followermi sa delí o zaujímavé momentky, na ktorých pózuje napríklad aj v plavkách. „Pri šestonedelí sa dať do plaviek... Wau!” znie komentár pod jednou z fotiek. S kým si Laura užíva oddych nevedno. Isté však je, že synčeka Abnera má so sebou. 

 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia