Riziko adoptívneho rodičovstva: Hororový príbeh z Indiany

Natalie Grace
Natalie Grace FB K. B.
Zdroj: FB Kristine Barnett
2023-06-04 18:30:00 |

Šľachetní rodičia si adoptovali dievčatko z Ukrajiny trpiace dwarfizmom. Zakrátko začala terorizovať celú rodinu. Až po čase vyšlo najavo, na aký hrozný podvod rodičia naleteli.

 

​​​​Michael a Kristine Barnettovci z americkej Indiany si adoptovali Nataliu Grace v roku 2010. Verili, že si osvojili rozkošné šesťročné dievčatko. Malo krásne kučeravé vlasy, výrazné oči, bolo živé a bystré. Tešili sa, že urobili šľachetný skutok.

Avšak z milého dievčatka sa po niekoľkých mesiacoch vykľula beštia. Museli jej zaobstarať všetko, čo chcela, lebo dokázala hodiny hystericky vrešťať, hádzala sa o zem a rozbíjala, čo jej prišlo pod ruku. Nešťastným rodičom sa vyhrážala, že ich vlastné deti v spánku dobodá na smrť a im otrávi kávu. V noci chodila po byte, postrihala všetko oblečenie, nábytok zamazala telesnými výlučkami. 

Napokon sa situácia vyostrila tak, že sa rodina z bytu odsťahovala a prenechala ho malému démonovi. Barnettovci doslova ušli do Kanady. Vzápätí boli obvinení, že zanedbali rodičovskú starostlivosť. Nejako sa dopátrali k pravému rodnému listu Natalie a zistili, že namiesto šesťročného dievčatka si adoptovali dvadsaťročnú ukrajinskú ženu trpasličieho vzrastu.

Súd ich v roku 2022 oslobodil a adopciu zrušil, no ich vzťah bol vďaka hrozným zážitkom s Natalie taký narušený, že sa rozviedli. Prípad sa však neskončil. Natalie obviňuje bývalých rodičov z klamstva a vyhráža sa ďalším súdom. Dokument Podivuhodný prípad Natalie Graceovej odvysielal 29. mája televízny kanál Investigation Discovery.

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/lun
Zdroj: DailyMail, Investigation Discovery

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia