VIDEO Trápia vás ovisnuté PRSIA po dojčení? Vďaka tomuto TRIKU ich ľahko zdvihnete

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-08-22 19:00:00 |

Ovisnuté prsia trápia mnohé ženy, no predovšetkým tie, ktoré dojčili svoje deti. Ak nechcete nosiť podprsenky, ktoré by vás zbytočne sťahovali, no zároveň by ste chceli svoje prsia trochu podvihnúť, existuje na to jednoduchý trik. Zaberie vám pár sekúnd a vy budete vyzerať hneď oveľa lepšie.

S týmto trikom sa pochválila 22-ročná mamička dvoch dcér Megan na TikToku. Vo svetlom tričku je vidieť, že jej prsia sú naozaj ovisnuté, no potom ich zdvihla smerom nabok a "zázrak" bol na svete. A práve v tom tento trik spočíva. Stačí, ak svoje vnady nadvihnete do strán a dôležité je, aby ste mali obtiahnutejšie tričko. Čím viac obtiahnuté bude, tým dlhšie vydržia prsia v takejto polohe. 

@meganfroggatt_ 2 kids & breastfeeding did me dirty💀 #fy #foryoupage ♬ original sound - Aimz 🧡🌸

V komentároch sa našlo mnoho žien a matiek, ktoré tento trik poznajú a pravidelne ho používajú. Taktiež odporúčajú zvoliť si tesnejšie tričko a takýto spôsob môžete použiť dokonca aj v plavkách. 

Megan tiež dodala, že ovisnuté prsia nie sú nič, za čo by sa mali ženy hanbiť, pretože každé telo je iné, no rovnako krásne. 

Vyskúšajte aj pásku na prsia

Veľkým hitom na internete a taktiež na TikToku je aj páska na prsia (boob tape). Dostupná je vo viacerých veľkostiach a šírkach podľa veľkosti pŕs. Nalepíte si ju na kožu, čím automaticky dokážete zdivhnúť aj svoje prsia a prispôsobiť si ich do tvaru, ktorý potrebujete. Ide o skvelý trik, ak máte tričko s veľkým výstrihom a chcete vyzerať krajšie. 

Na TikToku je viacero videí s návodmi, ako si túto pásku nalepiť. Stačí, keď do vyhľadávania napíšete "boobtape" alebo "bratape" a vyberiete si to, čo vám bude najviac vyhovovať.


Autor: © Zoznam/Andrea Šípošová
Zdroj: TikTok/meganfroggatt

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia