Deti a nuda: Mama prezradila nápady, ako proti nej zabojovať

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-07-13 17:00:00 |

Počas letných prázdnin môže prísť k situácii, kedy detičky budú okrem pekných zážitkov plných prekvapení, zažívať nudu. Jedna mamička prezradila, ako si s ňou poradiť.

Žena menom Hannah, ktorá žije v zahraničí, prezradila niekoľko rád, ktoré môžu dopomôcť k tomu, aby deti a rodičia zatočili s nudou. Podotkla, že existuje viacero finančne nenáročných záležitostí, vďaka ktorým je možné deti zabaviť počas letných prázdnin, uvádza sa na The Sun.

Jej prvou radou je, aby sa rodičia naučili hrať hru na počítači, vďaka ktorej sa môžu viac zblížiť s ich potomkami v tínedžerskom veku. Jej druhá rada znie nasledovne. „Takže sa zobudíte, dáte si večeru v čase raňajok a celý deň bude prebiehať tak, ako  zvyčajne, ale úplne opačne," poznamenala Hannah.

Poradila, aby ste skúsili s deťmi dennú rutinu akoby obrátiť. Nie je žiadnym prekvapením, žeby malé detské ratolesti nemali v láske aj iné záležitosti, ako pozrieť si obľúbenú rozprávku a podobne.

Podotkla, že v prípade, že sa nechystáte vycestovať na dovolenku, jednou z možností je tiež ísť niekam von na prechádzku, prípadne ísť stanovať. Poradila, že v prípade, že nie je možné si zaobstarať bazén, tak je možné sa osviežiť aspoň tak, že vymyslíte detičkám hru s vedrom. 

Pod videom sa objavilo viacero komentárov. Jedna komentujúca jej poďakovala za tieto nápady. Iná žena v komentároch sa pýtala túto záležitosť. „Prečo som to všetko len sledovala a nemám deti?" Zdá sa, že možností, ako tráviť voľný čas s deťmi je viacero a je už len na rodičoch, ktorú z nich si zvolia.

@hannahhomeeducates Follow me for more free things to do with kids in summer, I’ll be sharing activities for at home plus outdoor fun, day trips, really great toys and games and books, etc! Plus travel with kids tips and parenting hacks 🥰 #summeractivitiesforkids #freesummeractivities #freethingstodowithkids #kidsathomeactivity #summerfunforkids #boredombustersforthekids #boredombusters #makingsummerbucketlist #makingsummermemories ♬ original sound - Hannah Home Educates


Foto: gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia