Znamenia zverokruhu: Spoznávate tam aj svoje ženské charakteristiky?

Znamenia zverokruhu: Spoznávate tam
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-06-03 14:00:00 |

Žena počas života má niekoľko rolí, v podobe matky, priateľky, manželsky, sestry, švagrinej a podobne. Nie je vôbec na škodu si preto pripomenúť, aké pozitívne charakteristiky majú podľa znamenia zverokruhu.

Baran

Ženy, ktoré sa narodili v tomto znamení zverokruhu sú väčšinou veľmi duševne silné a majú túžbu ochraňovať iných, čo sa ukazuje aj v rodinnom kruhu pri starostlivosti o svoje detičky a blízkych ľudí. Snažia sa, aby ich okolie malo rado a chcú byť rešpektované.
 

Býk

Ženy, ktoré patria medzi znamenia s názvom Býk, sú zvyčajne veľmi tvrdohlavé a chcú, aby bolo všetko po ich. Vyznačujú sa však duševnou silou a vedia veľmi dobre zvládať životné prekážky.  Radi poskytnú pomoc iným, keď to potrebujú a na priateľov si radi nájdu čas, hoci majú mnoho povinností.

Blíženci

Ženy - Blíženci majú veľkú radosť zo života, užívajú si, keď môžu chodiť na dovolenky a tráviť čas formou výletov. Svoje malé detské ratolesti zahŕňajú láskou a robia všetko pre to, aby sa ich rodinka mala čo najlepšie.

Rak

Ženy narodené v tomto znamení zverokruhu sa vyznačujú empatiou, pomáhajú iným pri zvládaní ich životných situácií a  sú veľmi nápomocné. Nielen pre členov rodiny, tiež pre priateľov chcú zabezpečiť to, aby sa mali v živote dobre a sú ochotné venovať množstvo času tomu, aby trávili s ľuďmi, na ktorých im záleží, čo najviac času.

Lev

Ženy - Levice, sa dokážu prebojovať aj tam, kde by ste to nečakali. Chcú sa cítiť rešpektované a obdivované, no to isté ponúkajú aj pre iných. Majú mimoriadnu vôľu a pevné odhodlanie prekonávať akékoľvek nepriazne osudu.

Panna

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Panna sa vyznačujú veľmi dobrými schopnosťami čo sa týka nadhľadu a nad nepriazňou životných situácií. Hoci, často sa tiež pasujú s rôznymi životnými ťažkosťami, neváhajú a poskytnú pomocnú ruku aj iným.

Váhy

Ženy - Váhy sú obdarené tým, že ich len tak niečo nerozhodí. Okrem toho, že sú často kľudné aj vo vypätých situáciách, dokáže si zachovať chladnú hlavu práve vtedy, keď iní ľudia, už panikária.

Škorpión

Ženy, ktorá sa narodili v tomto znamení zverokruhu sú často považované za veľmi príťažlivé čo sa týka nielen fyzických, ale aj intelektuálnych schopností. Sú tajomné a veľmi starostlivé, pre svoju rodinu, by urobili takmer čokoľvek.

Strelec

Ženy narodené v znamení Strelec sú charakteristické tým, že radi spoznávajú nové miesta a milujú, keď môžu navštevovať rôzne krajiny. Rovnako vedú k tomu aj svoje malé detské ratolesti, aby sa neobávali spoznávať svet.

Kozorožec

Ženy narodené v tomto znamení zverokruhu sú veľmi úprimné a hoci sa v živote vyskytnú situácie, kedy musia zakročiť, skôr ponechávajú priestor na učenie sa toho, ako zdolávať životné prekážky.

Vodnár

Ženy narodené v znamení Vodnár majú veľký zmysel pre dobrodružstvo a podobne ako Strelec, nechávajú sa unášať tým, kam ich život zaveje, čo sa týka cestovania.

Ryby

Ženy - Ryby sa vyznačujú tým, že sú veľmi nápomocné, citlivé a pre svoju rodinu chcú za každých okolností urobiť maximum, čo môžu. Tiež, sú veľmi obetavé a nebojácne.

 

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia