Šokujúce PRIZNANIE slávnej modelky: S deťmi jej pomáhajú 4 pestúnky!

Šokujúce PRIZNANIE slávnej modelky:
Chrissy Teigen so svojou najmladšou dcérkou
Zdroj: Instagram/chrissyteigen
2023-05-16 07:00:00 |

Slávna modelka Chrissy Teigen sa nedávno stala trojnásobnou mamičkou. Pri príležitosti nedávneho Dňa matiek zverejnila na sociálnej sieti Instagram príspevok, ktorým sa postarala o poriadne prekvapivé odhalenie.

Materstvo je nádherné... Nie je to však len o dokonalých fotkách z Instagramu. Hádam každá žena, ktorá sa už stala matkou, nám dá za pravdu, že toto krásne životné obdobie má aj svoje úskalia a náročné momenty. Zvládať starostlivosť o dieťa, chod domácnosti, prácu a svoj zovňajšok, dá niekedy poriadne zabrať...

Svoje o tom vie aj modelka Chrissy Teigen. Tá v uplynulých dňoch bez okolkov vykričala do sveta, že má pri svojich troch deťoch pomocníčku. A nie jednu, ale rovno štyri! „Som vďačná za všetkých ľudí, ktorí mi umožňujú byť tou najlepšou matkou, akou byť viem. Som nesmierne vďačná za vašu prítomnosť v našom dome a v našich životoch. Milujeme vás,” napísala na sociálnej sieti Instagram známa modelka a zároveň zverejnila zábery svojich ratolestí so spomínanými opatrovateľkami. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery.

 

 

Pod príspevkom sa začali hromadiť nadšené komentáre od fanúšikov. Tí oceňujú najmä brunetkinu úprimnosť. „Pri pohľade na niektoré dokonalé mamičky, ktoré všetko stíhajú, sa vždy cítim neschopná. Ďakujem, že si mi otvorila oči,” znie jeden z mnohých komentárov. „Tiež pracujem ako pestúnka a veľmi ma potešilo, že niekto konečne takýmto spôsobom ocenil našu prácu,” reagovala istá fanúšička. 

Chrissy s deťmi a domácnosťou zvykne pomáhať aj jej vlastná mama, ktorá sa ale v posledných mesiacoch nachádza v rodnom Thajsku. Slávna modelka a spevák John Legend majú spolu dcérku 7-ročnú dcérku Lunu, 4-ročného syna Milesa a najmladšia dcérka Esti má len 4 mesiace. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia