Celebrity zahŕňajú maminy MEGA darmi: Luxusné domy, autá a šperky z vesmíru!

Celebrity zahŕňajú maminy MEGA
Tieto celebrity na darčekoch pre svoje maminy rozhodne nešetria.
Zdroj: Instagram
2023-05-12 07:00:00 |

Blíži sa nám jeden z najkrajších dní v roku - Deň matiek. Mnohí jedinci pri tej príležitosti vyjadrujú vďačnosť ženám, ktoré ich priviedli na svet a vychovali ich. Niektoré známe tváre to robia priam megalomanským spôsobom. Dary pre tieto maminy vám vyrazia dych!

Kim Kardashian, hviezda reality šou 

Slávna kráska svojej matke Kris Jenner v roku 2021 pri príležitosti jej 65. narodenín pripravila darček, z ktorého by odpadla každá módna maniačka. A to 65 rôznych outfitov, ktoré pribudli do jej šatníka. Spomínané kreácie boli vystavené zaujímavým spôsobom. Kris mala po celom dome vystavené figuríny a Kim sa jej tak postarala aj o zaujímavú súkromnú módnu šou. 

 

Dwayne The Rock Johnson, herec

Slávny herec spôsobil svojej mamine, ktorá sa volá Ata, obrovský šok v lete minulého roka. Obdaroval ju totiž domom a jej radosť zvečnil aj na socialnej sieti Instgram. „Keď som bol malý chlapec, neznášal som, keď moja mama plakala. V týchto dňoch rád vidím jej slzy šťastia,” napísal k videu. 

 

Russell Wilson, hráč amerického futbalu  

Russell svoju matku tiež obdaroval honosným sídlom. Urobil tak presne na Deň matiek v roku 2019. „Za celé tie roky si ma o nič nežiadala, len o lásku. Ďakujem, že nás miluješ,” okomentoval tento výnimočný deň známy športovec. Jeho milovaná mama bola z darčeku v obrovskom šoku a jej radosť je veľmi nákazlivá. Určite vám odporúčame pozrieť si priložené video. 

 

Jeff Bezos, podnikateľ, jeden z najbohatších ľudí na svete

Keď sa Jeff Bezos v roku 2021 vybral do vesmíru, na sebe mal náhrdelník s logom jeho spoločnosti. keď sa potom vrátil na Zem, svoju matku pozdravil objatím a daroval jej práve tento šperk, ktorý je výnimočný tým, že bol vo vesmíre.  

 

Drake, rapper

Tento umelec daroval svojej mame Sandi Graham v roku 2022 výnimočné, personalizované tenisky známej značky. Zdobili ich trblietavé srdiečka a na podrážke nápis - Love you Forever!

 

 

 

Aj medzi prominentnými Slovákmi máme takých, čo na darčekoch pre svojej maminy rozhodne nešetria. 

Miro Jaroš, spevák

Kráľ detských sŕdc bežne bráva svoju maminu Štefániu na dovolenky do exotiky. Na sociálnej sieti Instagram potom zverejňuje ich spoločné fotky a s followermi sa delí aj o výstižné komentáre svojej milovanej mamky, ktorá mu je tým najväčším fanúšikom. 

 

Zuzana Strausz Plačková, influencerka

V októbri 2022 venovala Zuzana svojej mame Veronike luxusné auto známej značky. Išlo o darček k narodeninám. Je ale známe, že influencerka svojich blízkych bežne a celkom rada zahŕňa luxusnými darmi. 

 

Sima Hegerová, speváčka  

Štvorkolesového tátoša darovala k narodeninám svojej mamine aj speváčka Sima. 50-ročná oslávenkyňa bola z darčeka poriadne šokovaná a neubránila sa slzám dojatia. 

 

Takéto megalomanské dary svojím mamkám dávať nemusíte...

Avšak určite nezabudnite na to, že v nedeľu je Deň matiek a nejaká kytička, bonboniéra alebo aj bozk na líce, či slová vďaky tú vašu maminu určite potešia. 

 

Fotogaléria

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia