BIZARNÁ SITUÁCIA: Kráska má synov s rovnakým menom... Toto je dôvod!

BIZARNÁ SITUÁCIA: Kráska má
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-03-10 14:00:00 |

Pri pohľade na sympatickú Jess so širokým úsmevom by mnohým ani nenapadlo, že môže byť terčom kritiky od viacerých ľudí. Dôvod vás dostane!

Prečo sa na ňu mnohokrát obracajú spýtavé pohľady ľudí? Situáciu objasňuje na svojom TikToku. Jess má sedem detí. Päť chlapcov a dve dievčatká. Niektoré z nich sú jej  nevlastné. Keď však prezradí mená dvoch chlapcov, často sa stretáva s nepochopením. Rozhodla sa preto, že nenechá svojich followerov v napätí a radšej všetko vysvetlí. 

Vo videu na spomínanej sociálnej sieti odpovedala na otázku jedného komentujúceho. Pýtal sa, prečo sa Jess rozhodla pomenovať niektorých synov rovnako. Dvaja chlapci majú  takmer rovnaké meno - Kaden. Jess úsmev neopúšťal ani pri tejto otázke. S kľudom a pozitívnou náladou odpovedala, že má vlastného a nevlastného syna. Biologického syna pomenovala menom Kandy, zatiaľ čo nevlastný syn má meno Candy. Vo výslovnosti však nepočuť takmer žiadny rozdiel. Jej vlastný syn má ešte dvojča, ktoré sa volá  Kyson, podotkla v inom videu.

 

@jesssfamofficial The reason I have 2 sons with the same name ☺️ #reply to @sunshineandcaroline #jesssfam ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

 

Predstaviť si, že chcete zavolať jedného syna a zrazu vám na zavolanie ich mena prídu obaja synovia, môže byť niekedy mätúce. Odpovede, ako to Jess rieši, sa dožadovala aj jedna komentujúca pod videom. ,,Čo robíš, aby si získala pozornosť toho pravého?", pýtala sa jedna komentujúca pod videom. Jess  to nekomnetovala, ale odpoveď sa dostavila od iného komentujúceho. Ten povedal, že jedného pravdepodobne volá malý Kaden a iného veľký Kaden. Podobné skúsenosti majú aj iní ľudia. ,,Moja najlepšia kamarátka z detstva sa volala Taylor a mala nevlastného brata menom Tayler. Ja som tiež Taylor. Bolo to mätúce!" dodal s úsmevom iný komentujúci.

 

Chaosu v domácnosti nedáva žiadnu šancu

Jess si dokáže udržať poriadok aj v domácnosti. Na svojom Instagrame ukázala svoju bežnú upratovaciu rutinu. ,,Plastové vešiaky ma zabíjajú. Choďte do domácich potrieb a kúpte tie zamatové, plastového vešiaka sa už nikdy nedotknete," dodala jedna komentujúca pod príspevkom Jess. Iná žena sa jej v komentároch pýtala, či dôvodom, prečo Jess tak starostlivo upratuje, nie je náhodou to, že sa chystá predať dom. Odpoveď zatiaľ nedostala.

 


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia