NAJMÚDREJŠIE deti podľa znamenia zverokruhu: Zistite, či patrí medzi ne aj to vaše

NAJMÚDREJŠIE deti podľa znamenia
Zdroj: gettyimages.com
2022-12-28 15:00:00 |

Pristihli ste sa pri situácii, kedy ste uvažovali o tom, ako je možné, že susedovo dieťa je také inteligentné? Napriek tomu, že ich rodina nie je týmto veľmi obdarená? Možno za to môže toto.

Možno, že za to nemôže genetika, ale práve to, v akom znamení zverokruhu sa jednotlivé deti narodili. Jedna žena sa na svojom TikToku podelila o video, v ktorom objasňuje, ktoré deti patria k tým najmúdrejším z pohľadu astrológie.

Ide o bábätka, ktoré majú tendenciu učiť sa rýchlejšie v porovnaní s ich rovesníkmi a zároveň majú pevnú vôlu prekonávať prekážky a chuť vzdelávať sa aj po náročnom dni. Hoci život sa môže vyvinúť rôzne a každého človeka môžu postretnúť aj ťažké životné situácie, vo všeobecnosti ide z pohľadu intelektu o bábätká, ktoré sa narodili  týchto znameniach zverokruhu.

Na prvom mieste sú práve detičky narodené v znamení  - Blíženci. Sú prirodzene učenlivé, majú záujem už v skorom veku rozvíjať svoje schopnosti a taktiež patria k tým, ktoré začnú veľmi rýchlo rozprávať.

Na druhom mieste sa nachádzajú bábätka v znamení - Baran. Je potrebné poznamenať, že sa z nich často stávajú silné osobnosti, ktoré sú energetické a majú tendenciu viesť iných. Sú prirodzenými lídrami a nezdráhajú sa  na to poukazovať. Hoci v istých situáciách sú trdohlaví, charakterizuje ich silná túžba a sila splniť si ich životné ciele. Energiu mnohokrát čerpajú z prírody, a preto sa v nej mnohokrát usilujú tráviť aj veľa času.

Na treťom mieste sú detičky narodené v znamení Býka. Hoci na prvý pohľad sa môže zdať, že bystrosťou veľmi neovplývajú, nie je to tak. Často premýšľajú v tichtosti a svoje životné kroky plánujú tak, aby o nich len málokto vedel. Sú veľmi učenliví a vedia rýchlo nasávať informácie.

Pod videom sa objavilo aj viacero komentárov. ,,Som Býk a čítala som ako prvá v triede, sama som sa naučila 2. jazyk," poznamenala jedna komentujúca žena. ,,Mám 8-ročné dievča - Barana -SUPER inteligentná," dodala jedna mamička v komentári pod videom.

 

 

TikTok
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia