Tieto znamenia zverokruhu sa asi zosobášia s ich študentskou láskou

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-11-19 08:00:00 |

Mnoho ľudí sa pri spomienkach na vysokoškolské časy pousmeje a povedia si, že to boli krásne roky života. Veď kto by neobľuboval chodenie do kaviarní, do kina či spoločné učenie sa?

Samozrejme, nájdu sa aj výnimky, no vo všeobecnosti je toto obdobím, kedy sa tvorí mnoho vzťahov. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu sú predurčené k tomu, aby ich vysokoškolská láska pretrvala až do manželstva, uvádza timesofindia-indiatimes.com.

Býk

Toto znamenie je tým, ktoré je ochotné urobiť takmer čokoľvek, aby si udržalo vo vzťahu osobu do ktorej je zamilované. Preto je veľmi veľká pravdepodobnosť, že ich študentská láska skončí manželstvom.

Panna

Ide o ľudí, ktorí si dávajú veľmi záležať na tom, s kým vstúpia do vzťahu. Nechcú nič nechať na náhodu a radšej si všetko dôkladne premyslia. Na druhom človeku si okrem vzhľadu starostlivo všímajú, čomu sa vo voľnom času dotyčný/á venuje, aké má záľuby. Mnohokrát sa stane, že čo si zmyslia, že chcú dosiahnuť to aj dosiahnú.

Rak

Ľudia, ktorí sú narodení v tomto znamení sú tými, ktorí sa snažia vždy zachrániť vzťah. Keď k niekomu majú úprimné city je to vidieť na všetkom, čo pre toho druhého robia. Ich láska je väčšinou čistá, nefalšovaná a len s tým najlepším úmyslom. Pomerne ťažko znášajú odmietnutie. Na druhej strane, vedia si počkať na osobu, ktorú majú skutočne veľmi radi.

Škorpión 

Väčšinou sú to ľudia, ktorým vášeň vo vzťahoch rozhodne nechýba. Získa si ich osoba, ktorú skutočne milujú, neakceptujú nič menej, pretože na úprimných a kvalitných vzťahoch im veľmi záleží. Preto je tu veľká šanca, že ich prvá láska bude zároveň poslednou, prípadne urobia takmer všetko pre to, aby boli s osobou, ku ktorej majú úprimné city. Jednoducho, ktorá je tá jediná medzi všetkými.

Ryby

Posledným takýmto znamením zverokruhu sú Ryby. Väčšinou sa na všetko pozerajú optimistickým pohľadom. Dokonca by sa dalo o nich aj povedať, že sú nefalšovanými romantikmi. Veria tomu, že existuje aj láska na prvý pohľad. O osobu, ktorú milujú sa starajú tak ako sa len dá a to im zvyšuje šancu na úspech aj opačne. Často sa stáva, že vďaka ich pozornosti, ktorú partnerovi venujú sa jednoduchšie do človeka v znamení Ryby zamiluje.

Niektoré znamenia zverokruhu si na pravú lásku zrejme počkajú dlhšie. Baran, Blíženci, Lev sú znameniami, ktoré skôr nestretávajú toho pravého/pravú počas študentských čias. Rovnako sem patrí aj Strelec, Kozorožec. Ide o znamenia zverokruhu, ktoré nedávajú na prvý dojem a skôr si ešte zažijú iné vzťahy, potrebujú si na toho druhého zvyknúť. Taktiež sem možno zaradiť aj ľudí, ktorí sa narodili v znamení Vodnár.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia