Má deväť chlapcov a je opäť tehotná: Ľudia horia zvedavosťou

Má deväť chlapcov a
Ilustračné foto
2022-06-23 09:30:00 |

Vo veku 21 rokov mala už šesť synov, teraz má 34 a je mamou deviatich chlapcov. Opäť je tehotná a ľudia sú zúfalo zvedaví, či to bude konečne dievča.

Slobodná deväťnásobná Rachel Parker (34) z Hinkley v Leicesteri po dvoch neúspešných vzťahoch rezignovala na hľadanie lásky. Teraz je ale vo vzťahu a čaká ďalšie dieťa. A bude to DIEVČA. Oznámila to prostredníctvom videa na TikToku. Súčasného priateľa Shanea Begnella (33) stretla pred dvomi rokmi a nedávno sa zasnúbili..

„Tento rok bol Deň matiek obrovský deň pre mňa ako mamu deviatich chlapcov vo veku iba 34 rokov. Práve som sa dozvedela, že moje potomstvo sa ešte rozrastie,“ povedala pre Fabulous. Prezradila, že tajne dúfala v dievčatko, ale najdôležitejšie pre ňu bolo, aby bolo bábätko zdravé.

„Byť mamou mám v krvi. Keď som mala 16, odišla som zo školy a začala som chodiť s chalanom z okolia. O niekoľko mesiacov som nečakane otehotnela a v januári 2005 som porodila Josha, ktorý má teraz 17 rokov. Moja rodina - aj keď bola šokovaná - ma podporovala. Ale pre mňa to bolo viac než len zmena života. Vedela som, že materstvo je môj osud. O niekoľko mesiacov neskôr, ešte stále  ako 16-ročná, som znova otehotnela a v apríli 2006 prišiel na svet Haiden, ktorý má teraz 16 rokov.  V júni 2007, keď som mala 18 rokov, som mala Bradleyho, ktorý má teraz 15 rokov. V septembri toho roku som sa vydala za otca mojich detí. Onedlho som bola znova tehotná a Charlie, teraz 13-ročný, prišiel na svet v novembri 2009. Do devätnástky som mala štyri deti mladšie ako 4 roky a nič ma nestresovalo. Riadila som dom s vojenskou presnosťou. Kamarátky študovali na vysokých školách a ja som riešila plienky, ale páčilo sa mi to. Pravidelne som dostávala komplimenty, aké mám slušné a vychované deti, bola som na ne veľmi hrdá,“ opísala.

Ďalšieho syna, Archieho, porodila vo veku 20 rokov. Ten má tento rok jedenásť. Bývali v trojizbovom obecnom dome, ale na toto obdobie spomína Rachel veľmi dobre. O rok neskôr už bolo detí šesť, keď v októbri 2011 privítala na svete Finleyho.

Ľudia ju často podpichovali, kedy už konečne porodí dievčatko. Ani ona už neverila, že by to raz mohlo prísť. Keď v roku 2013 potratila, bola veľmi smutná. Našťastie, v júni 2014 porodila zdravého Henryho a vo veku 25 rokov bola už sedemnásobnou mamou. Zmierila sa s tým, že je „chlapčenskou mamou“, no stále túžila po dievčatku. Keď v apríli 2016 oslávila 28 rokov, do početnej rodiny pribudol Albie. Krátko na to sa s manželom rozišli a z Rachel sa stala osemnásobná slobodná mama. Napriek tomu neplánovala zostať sama a v júni 2019 stretla na sociálnej sieti nového muža. Vo februári 2020 zistila, že je opäť tehotná, ale bohužiaľ, vzťah nevydržal. Neúspešný vzťah preberala s kamarátom expriateľa a po niekoľkých stretnutiach zistili, že sú do seba zaľúbení. Shane bol skvelým poslucháčom a stal sa úžasným nevlastným otcom všetkých deviatich Racheliných synov. Posledný má v súčasnosti rok a volá sa Reggie.

„A keď Shane na Deň matiek zistil, že budeme mať spolu dieťa, bol nadšený. Tento mesiac som bola na ultrazvuku. Prvýkrát som z úst lekára počula vytúžené: ´Je to dievčatko!´ Bola som v totálnom šoku a od radosti som sa rozplakala. Keď sa narodí, budem mať 34 rokov a budem hrdou mamou deviatich chlapcov a jedného dievčaťa. Je to náš vianočný darček. Dcérka bude mať deväť super bratov a jedného super hrdého otecka,“ rozplýva sa Rachel.

Rodina býva v šesťizbovom dome. Chlapci sú šikovní, každý deň si upratujú izby, ustielajú postele a najstarší štyria pomáhajú aj s ďalšími domácimi prácami. Všetci si navzájom pomáhajú s domácimi úlohami. Týždenne minú za potraviny 250 libier. Rachel varí vždy dve jedlá naraz, aby mala na dva dni. Majú najväčšiu práčku, akú našli a je takmer neustále zapnutá. Chlapci nemajú povolené konzoly a Xboxy, čas trávia najmä rôznymi športovými aktivitami. Cez prázdniny kempujú, venujú sa záhradkárčeniu a pestujú kvetiny.


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia