Toto je rebríček atraktivity znamení zverokruhu: Koľká priečka vám patrí?

Toto je rebríček
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-06-17 15:30:00 |

Každý z nás je jedinečný, no zdieľa podobné črty s inými. Sčasti je za tým genetika a sčasti pochádzajú zo znamenia zverokruhu, v ktorom sme sa narodili.

Atraktivita je veľmi subjektívny pojem. Kým jednému sa páči nejaký typ človeka, ďalší má na krásu úplne iný názor. Interpretácia atraktivity z hľadiska astrológie sa nezameriava na fyzický výzor, ale najmä na kompatibilitu s ďalšími znameniami a osobnostné črty, ktoré robia človeka príťažlivým. Na vrchole rebríčka sa tak objavuje Vodnár, u ktorého sa snúbi fyzická a psychická krása, posledná priečka patrí Škorpiónovi s najzložitejšou povahou, ktorá mu na atraktivite uberá. Ako je to s ostatnými znameniami?

1. Vodnár (20. januára – 18. februára)

Čo ich robí príťažlivými: Ohromujúca tvár, krásne nohy a veľké srdce

Najatraktívnejšie znamenie zverokruhu zo všetkých je jednoznačne Vodnár. Ľudia narodení v tomto znamení majú ohromujúci fyzický vzhľad. Od zasnených očí po črty akoby vytedané sochárom, nádherné vlasy, výraznú čeľusť a najkrajšie chodidlá, to všetko z nich robí najpríťažlivejšie znamenie zverokruhu, pokiaľ ide o fyzično.

To, čo však z Vodnára robí skutočne najpríťažlivejšie znamenie, sú osobnostné črty, ktoré dokonale dopĺňajú tieto fyzické atribúty. Vodnári sú racionálni a rozumní ľudia s priamym prístupom a skutočnou dobrotou srdca. S nimi viete, že to, čo vidíte, dostanete. Neexistujú žiadne hry mysle, žiadna manipulácia, žiadne tajomstvá.

Majú tiež schopnosť ovplyvňovať a motivovať ostatných a tlačiť ich, aby dosiahli svoj skutočný potenciál. Jediná vec, ktorá nefunguje v ich prospech, je ich tendencia byť trochu emocionálne chladní. Keď si ale s niekým vytvoria spojenie, dokážu prekonať aj tento nedostatok.

2. Baran (21. marca – 19. apríla)

Čo ich robí príťažlivými: Zmyselné pery a dravosť

Ako prvé zo znamení zverokruhu sa Baran rodí s neodmysliteľnými vodcovskými vlastnosťami. Barani dú spoľahliví, čestní a majú odvahu čeliť výzvam s ľahkosťou. Ich schopnosť viesť a uspieť z nich robí jedno z top atraktívnych znamení zverokruhu. Pokiaľ ide o fyzický výzor, ich zmyselné pery a výrazné obočie sú veľmi príťažlivé.  

Temperamentná povaha a nedostatok trpezlivosti sú vrodené charakterové chyby, ktoré Baranom bránia v tom, aby sa presadili ako najatraktívnejšie znamenie zverokruhu.

3. Rak (21. 6. – 22. 7.)

Čo ich robí príťažlivými: Nevinná tvár a nápaditá myseľ

Ak sa pozriete na to, ktoré znamenia sú najkrajšie, Rak k nim určite patrí, aj keď krása je naozaj subjektívny pojem. Pre Rakov je typická nevinná tvár, vďaka čomu sú každému na prvý pohľad okamžite sympatickí.

Vo vzťahoch sú milujúci a oddaní. Jediné, čo proti tomuto inak charizmatickému znameniu zverokruhu pôsobí, je ich vysoký emočný kvocient. Vďaka tomu sa často urážajú. Na atraktivite im však pridáva to, že sú veľmi spoľahliví. Nemusia byť dochvíľni, čím môžu ostatným piť krv, no vždy dodržia to, čo sľúbia a nenechajú vás v štichu.

4. Kozorožec (22.12. – 19.1.)

Čo ich robí príťažlivými: Pekne formované telo a oddaná povaha

Vízia života Kozorožcov je definovaná tvrdou prácou a odhodlaním. Sú to najsebadisciplinovanejší ľudia. Práve táto seriózna snaha z nich robí jedno z najneodolateľnejších znamení zverokruhu. Sú obdarení aj pôvabnými stavbami tela, ktoré im dodávajú na sexepíle.

Sú to typickí introverti, ktorí radi udržiavajú svoj okruh priateľov malý a intímny. Práve táto osobnostná črta im dodáva prvok záhady, vďaka čomu je ich kvocient príťažlivosti len ťažko prehliadnuteľným. Ich neschopnosť ľahko sa otvoriť a náznak povýšeneckého postoja je to, čo im bráni v tom, aby získali prvé miesto ako najatraktívnejšie znamenie zverokruhu.

5. Strelec (22. 11. – 21. 12.)

Čo ich robí príťažlivými: Úsmev a optimizmus

Strelec je úžasným prieskumníkom. Ľudia narodení v tomto znamení zverokruhu odrážajú túto osobnostnú črtu takmer vždy. Ich nezávislosť a chuť do života z nich robia veľmi žiadané znamenie.  Ak k tomu pridáte charizmatický úsmev, ktorý je jednou z ich najpríťažlivejších charakteristík, možno hovoriť o opojnom odvare atraktivity.

Svoju slobodu si Strelci cenia nadovšetko v živote a vo vzťahoch môžu byť často neopatrní. Táto slobodomyseľnosť sa stáva nepriateľom ich príťažlivosti. Podľa astrológie je Strelec najlepším znamením zverokruhu pre tých, ktorých priťahuje voľnomyšlienkárske správanie.

6. Ryby (19. február – 20. marec)

Čo ich robí príťažlivými: Oči a intuitívnosť

Ryby sú láskavé, starostlivé, premýšľavé a intuitívne, neustále pripravené podať pomocnú ruku tam, kde je to potrebné. Ľudia narodení v tomto znamení zverokruhu majú najkrajšie oči, ktoré dokážu upútať pozornosť ostatných a udržať ich záujem. To všetko stačí na to, aby Ryby zažiarili pri hodnotení v rebríčku príťažlivosti.

Napriek týmto pozitívnym vlastnostiam ani Ryby nepatria k najatraktívnejším znameniam zverokruhu. Je to pre ich príliš citlivú a emocionálnu povahu. Ryba nosí srdce na dlani, no môže byť extrémne utiahnutá a vzdialená, ak veci nejdú podľa jej predstáv. Tieto protichodné tendencie správania spôsobujú, že Ryby sú zložité a mätúce osobnosti.

7. Blíženci (21. mája – 20. júna)

Čo ich robí príťažlivými: Vtip a pekné črty tváre

Blíženci sú bujarí, vtipní a večne mladí ľudia. Sú tiež známi takmer dokonalými črtami tváre, ktoré upútajú pozornosť. Žijú prítomným okamihom, ľahko sa s nimi vychádza a rýchlo odpúšťajú, vďaka čomu sú pre ostatných okamžite žiadúci.

Môžu však byť aj konfliktní, tajnostkárski a chvastúni. Ich postoj k životu v danom okamihu im tiež sťažuje odhodlanie plniť dlhodobé ciele. Tieto vlastnosti výrazne narúšajú ich príťažlivosť. Blíženci sú však jednoznačne najlepším znamením zverokruhu, pokiaľ ide o zmysel pre humor. Byť v ich blízkosti je vždy príjemným zážitkom.

8. Panna (23. augusta – 22. septembra)

Čo ich robí príťažlivými: Očarujúca osobnosť a mladistvá pleť

Podľa astrológie sú Panny obdarené kúzlom, ktoré oslňuje. Vynikajú aj bystrým rozumom a rozvahou. Majú vynikajúce schopnosti riešiť problémy. Ich pružná, mladistvá pokožka im dodáva na príťažlivosti. Napriek tomu, že sú Panny obdarené atraktívnymi črtami, v rebríčku atraktivity medzi znemaneiami zverokruhu nezískavajú príliš vysoké hodnotenie.

Rovnako ako aj ešte nižšie umiestnený Býk, Panny majú na ostatných extrémne vysoké štandardy a môže byť ťažké ich potešiť. Vďaka tomu sa spojenie s nimi na emocionálnej úrovni stáva výzvou. Takže aj keď ľudí priťahujú, nie je jednoduché s nimi vydržať žiť.

9. Lev (23. júla – 22. augusta)

Čo ich robí príťažlivými: Vlasy a sebavedomie

Odvážni, draví a prekypujúci sebadôverou, Levy sú najneskrotnejšie zo znamení zverokruhu. Tieto vlastnosti, zmiešané s neodmysliteľným šarmom a zmyslom pre humor, z nich robia najmagnetickejšie znamenie zverokruhu. Stále však zďaleka nie najatraktívnejšie. Ich silné, tvrdohlavé osobnosti im často prekážajú vo vzťahoch.

Neváhajú bojovať, keď si myslia, že majú pravdu. Problém s Levmi je v tom, že si vždy myslia, že majú pravdu. Nepoľavujú ani neodpúšťajú ľahko. Svoje silné osobnosti však kompenzujú rovnako silným srdcom a sú ochotní ísť až na koniec sveta za ľuďmi, ktorých milujú.

10. Býk (20. apríla – 20. mája)

Čo ich robí príťažlivými: Zvodné pery a lojálna osobnosť

Býk je znamenie zverokruhu, ktoré má najkrajšie pery. Toto im rozhodne pridáva na šarme. Okrem toho ich lojálna a starostlivá povaha môže ľudí ľahko pritiahnuť. Avšak práve tieto osobnostné črty sa môžu stať ich záhubou v romantických vzťahoch. Pre vrodenú majetníckosť sa ich partneri môžu cítiť vo vzťahu dusení a pripútaní.

Ľudia narodení v znamení Býka sú tiež tvrdohlaví od prírody a je veľmi ťažké im urobiť radosť. Majú latku nastavenú príliš vysoko a pohoršujú sa nad každým, kto na ňu nedosahuje. Vyzerá to takmer až ako pohŕdanie každým, kto nespĺňa ich štandard. To je dôvod, prečo sa neumiestnili na najvyšších priečkach atraktivity.

11. Váhy (23. 9. – 22. 10.)

Čo ich robí príťažlivými: Elegantná osobnosť a jamky

Váhy sú znamenie zverokruhu, ktoré sa vyznačuje schopnosťou dosiahnuť dokonalú rovnováhu. Sú to milí, láskaví a ambiciózni ľudia. Napriek týmto roztomilým vlastnostiam nie sú najatraktívnejším znamením zverokruhu. Je to preto, že sú zachvátení strachom zo života osamote. Tento strach núti Váhy ponáhľať sa do vzťahov a byť netrpezlivými a podráždenými.

Majú tiež tendenciu hovoriť alebo robiť neuvážené rozhodnutia, ktoré okamžite ľutujú. Pre znamenie, ktoré je o rovnováhe a stabilite, ide o definitívne charakterové nedostatky. Váhy, dokonca aj s tými najatraktívnejšími vlastnosťami, nedokážu často urobiť pozitívny dojem.

12. Škorpión (23. 10. – 21. 11.)

Čo ich robí príťažlivými: Tajomná osobnosť a hypnotizujúce oči

Ľudia narodení v znamení Škorpióna sú silné a energické osobnosti. Z hľadiska atraktivity im však patrí spodná priečka, lebo napriek neskutočným očiam a sexi pohľadom nedokážu zapôsobiť na ostatných pre nedôveru voči každému, čo definuje celú ich osobnosť.

Škorpión, ktorého osobnosť je presiaknutá neistotou, sa správa podozrievavo, odsudzujúco a veľmi žiarli.  To nie sú práve príťažlivé vlastnosti. Okrem toho ich extrémne sexuálne sklony na ostatných pôsobia až arogantne.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia