V dome nainštalovala tajné kamery: Toto robil jej muž s opatrovateľkou

V dome nainštalovala tajné
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-06-17 09:30:00 |

Väčšina ľudí sa na Johna a Grace Richardsových pozerala ako na dokonalý pár. Vo svojom meste boli stelesnením úspechu, obaja mali dobrú prácu a navonok pôsobili perfektne.

Ona bola realitná maklérka a on právnik, obaja úspešní vo svojej kariére. Boli nadšení, keď Grace zistila, že je tehotná a čaká ich prvé dieťa. Vždy chcela byť matkou, no po narodení bábätka sa veci zmenili. Rozvinula sa u nej popôrodná depresia a jej osobný aj pracovný život boli v troskách.

Opatrovateľka Anna

Grace verila, že by jej mohol pomôcť návrat do práce, aspoň na polovičný úväzok a tak sa s Johnom rozhodli najať si opatrovateľku. Vybrali mladú ženu menom Anna, ktorá mala výborné odporúčania. Hoci sa Anna zdala schopná, Grace si krátko po jej príchode k nim domov všimla, že s Johnom celkom flirtuje. Snažila sa nepanikáriť a hovorila si, že je paranoidná pre svoju popôrodnú depresiu. Čoskoro však zistila, že John a Anna sa správajú podozrivo.

Grace práve porodila a Anna bola pekná, mladá žena. Keď sa novopečená mama porovnávala s opatrovateľkou plnou života, očividne prehrávala. Bála sa Johna opýtať či sa niečo deje, lebo nechcela pôsobiť ako žiarlivá zakomplexovaná fúria. Namiesto toho musela vymyslieť plán.

Nastavila kamery

Grace mala v pláne umiestniť v dome skryté kamery. Verila, že ak sa medzi Johnom a Annou niečo deje, získa dôkaz. Keď si začala prezerať zábery, všimla si zvláštne veci. John a Anna  boli spolu v izbe a mali k sebe veľmi blízko. Videla, ako kráčajú k sebe. Grace sa pripravila na najhorší scenár. Mladá pestúnka sa stále približovala k jej manželovi. Bola zvedavá, čo sa bude diať ďalej, no vtom ju prekvapilo klopanie na dvere. Otvorila a pred ňou stála Anna. Prišla si po týždennú výplatu. Keď Grace kráčala po kabelku, aby jej zaplatila, dnu vošiel John. Trval na tom, že Anne zaplatí on a išiel ju odprevadiť k autu. Grace srdce bilo ako splašené. Nemohla uveriť tomu, čo vidí. Vedela, že nevyzerá rovnako ako pred pôrodom a že John je atraktívny a úspešný muž. Podvádzal ju s Annou? Grace bola v stave najvyššej pohotovosti.

Anna sa správala zvláštne

Keď Grace sledovala Annu a Johna kráčať k autu, videla, že mladá opatrovateľka sa správa čudne. Mala na sebe veľmi vyzývavé krátke šaty s veľkým výstrihom a o chvíľu položil ruku na Johnovo rameno, pričom si neuvedomila, že ju Grace sleduje. Videla, ako Anna gestikulovala a pristúpila k nemu bilžšie. Výraz jeho tváre nevidela, lebo stál chrbtom. Bolo zrejmé, že sa začali hádať. Netušila, čo riešia, ale uvedomila si, že Anna plače. John ešte niečo povedal, otočil sa a išiel smerom k domu.

Pravda

Grace počula buchnutie dverí. John vošiel k nej do izby. „Budeme musieť nájsť novú opatrovateľku, Annu som prepustil," oznámil jej. „Čo? Prečo?“ opýtala sa šokovaná Grace. John jej otvorene povedal, že Anna s ním po celý čas flirtovala a jemu to bolo čím ďalej, tým nepríjemnejšie. „Už predtým som jej povedal, aby s tým prestala, no bolo to ešte horšie, tak som ju vyhodil.“  Grace si vydýchla a prezradila mu, že si to všimla a myslela si, že opatrovateľka sa mu páči. „Ty si moja žena a matka nášho dieťaťa. Milujem ťa, pre mňa si stále najkrajšia,“ objal ju John.

Ona si večer ešte pre istotu predsa len pustila nahrávku z izby, ktorú musela stopnúť, kď si Anna prišla vypýtať týždňovú výplatu. Ako sa hovorí, dôveruj, ale preveruje. Tentokrát si Grace mohla vydýchnúť. Z nahrávky bolo zrejmé, že Anna sa snaží Johna zviesť, no ten jej niečo povedal, odstrčil ju a odišiel. 

Grace vyhľadala pomoc

Po rozhovore s Johnom sa Grace rozhodla obrátiť sa so svojimi psychickými problémami na odborníka. Popôrodnou depresiou trpí 20% novopečených mám a nie je na tom niť zahanbujúce. Asi mesiac po návšteve lekára sa Grace začala cítiť lepšie. Začala so zdravším životným štýlom a opäť sa cítila šťastná. Pár si dokonca najal novú opatrovat

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia