Varovali ich, oni neposlúchli: Pár si adoptoval 19 detí a takto žijú

Varovali ich, oni neposlúchli:
Ilustračné foto
Zdroj: TkTok
2022-05-10 10:00:00 |

S každým novým prírastkom v rodine prichádzajú nové starosti. Shelly a Jared sa však toho nezľakli a s láskou sa starajú o vyše 20 hladných krkov.

Supermama pre portál thesun.co.uk opísala, ako si s manželom adoptovali až 19 detí. Pre mnohých sa stali priam "úkazom". Život mnohopočetnej rodiny manželia Shelly a Jared Wallaceovci z Arizony v USA ukazujú prostredníctvom sociálnych sietí, kde zdieľajú fotografie a videá. 

Našli súrodencov pre svoje deti

Manželia, ktorí sú svoji 15 rokov, mali najskôr dve biologické deti. Túžili však po väčšej rodine, hoci ich mnohí varovali pred adopciou. Vo videu na TikToku sa priznali k tomu, ako ich ľudia od toho odhovárali. 

"Nemali by ste si adoptovať deti z pestúnskej starostlivosti, budú robiť problémy," citovala Shelly ľudí, ktorí jej písali na sociálnej sieti. 

To manželov ešte viac naštartovalo a podnietilo k tomu, aby poskytli deťom milujúci domov a postarali sa o ne najlepšie, ako vedia. Doteraz si adoptovali 19 detí, ktoré boli v pestúnskej starostlivosti. Najprv ich bolo menej, no rozhodli sa nájsť aj súrodencov svojich adoptovaných detí a priviesť ich do rodiny. 

@crazymiddles

We definitely have a #FULLHOUSE 🏠💓 Check out the “Crazy Middles” YouTube channel to see our crazy family! #crazymiddles #adopt #21kids #chaos

♬ Full House - The Hollywood Prime Time Orchestra

Kto je súčasťou rodiny? 

Najstaršia je Kylie (27) z predchádzajúceho manželstva Shelly, potom je Landen, ktorý má 11 rokov a je  jediným spoločným biologickým dieťaťom Shelly a Jareda. Sarajú sa aj o Codyho (22), Elizabeth (18) a Lacey (19) - ich prvé tri deti, ktoré prijali z pestúnskej starostlivosti. Potom sa rozhodli nájsť a adoptovať si súrodencov svojich detí, aby ich dali opäť dokopy. Takto sa dostali k adopcii Destiny (25), Jonathana (22) a Cynthie (18), ktorí sú všetci príbuzní. 

Ďalej je tu Spencer (18) a jeho starší brat Weston (23), ktorí boli adoptovaní spolu s Masonom (12) a Jacobom (14) - hoci títo dvaja nie sú biologickí príbuzní. Ďalšími prírastkami do rodiny boli Anavaeh (8) a Braxton (10), pričom pár strávil týždne hľadaním Anaveahinho brata, ktorý bol v pestúnskej starostlivosti, až kým ho nakoniec nenašli. Súrodenci Addison (13), Aubrey (14) a Harlan (18) pôvodne prišli v štvorčlennej skupine, no bohužiaľ jedno z detí nedostali do starostlivosti. Kason (8) sa neskôr pridal k rodine spolu s bratom Treyom (7) a sestrou Brinley (10).

Hoci sa už niektoré staršie deti odsťahovali, v ich dome nikdy nie je ticho. Mnohí ľudia obdivujú ich krásnu rodinu, ktorá pravdepodobne ešte nie je úplná! Shelly a Jared sa totiž priznali, že majú pokušenie adoptovať si ďalšie ratolesti. 


Autor: © Zoznam/jp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia