Týchto päť znamení zverokruhu sa najťažšie vyrovnáva so zlomeným srdcom

Týchto päť znamení zverokruhu
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-05-06 16:00:00 |

Ľudia sa rozchádzajú z mnohých dôvodov, no len málokto sa dokáže vyrovnať so zlomeným srdcom relatívne jednoducho. Niektorí to však prežívajú ešte ťažšie ako ostatní.

Pre nikoho nie je jednoduché, keď ho opustí ten, koho milovali. Oveľa jednoduchšie to nie je ani vtedy, keď si ľudia prestanú rozumieť a rozchod chcú obaja. Každému nejaký čas trvá, než si zvykne na novú situáciu a vyrovná sa s tým, že životom už nepôjdu spolu s doterajším partnerom, ale každý za seba. Kým niekto to zvládne za pár týždňov, inému to môže trvať mesiace, dokonca aj roky. Podľa astrológie to je do určitej miery ovplyvnené aj tým, v ktorom znamení zverokruhu sme sa narodili. Pre koho je to podľa hviezd naozaj veľmi ťažké?

Býk

Keď Býk niekoho miluje, dá zo seba všetko. Pestovaniu svojho vzťahu venuje veľa času, takže keď nefunguje, cíti obrovskú bolesť, ktorá ho stresuje. Býci sa jednoducho nedokážu vysporiadať so zmenami, takže prekonať zlomené srdce je pre nich výnimočne ťažkým krokom.

Vodnár

Keď niekoho miluje, má ho hlboko v srdci. Opustiť Vodnára je skutočne ťažké, pretože akonáhle je fyzicky a emocionálne k niekomu pripútaný, nevie si bez neho predstaviť život. Ísť životom po rozchode je pre Vodnára ťažký boj, ktorý trvá výnimočne dlho.

Škorpión

Veľmi zle zvláda smútok. Ak ho niekto podvedie alebo mu ublíži, prisahá pomstu, ale až po tom, ako sa dostatočne vyplače. Škorpióny sú veľmi emotívne a keďže im veľmi záleží na vzťahu, nepredstavujú si rozchod ako možnosť.

Váhy

Pri rozchode s partnerom sa Váhy cítia stratené. Majú pocit, akoby prišli o časť zo seba. Svojho partnera uprednostňujú natoľko, že keď ich pravá láska opustí, cítia nesmierne sklamanie.

Panna

Je zaujímavé, že Panny môžu byť trochu posadnuté tým, že stratia partnera. Aj keď ich vzťah už dávno skončil, sú schopné stále svojho bývalého partnera prenasledovať. Trpia sebaobviňovaním za to, že ich opustil. Rozchod u nich často spustí problémy so sebadôverou.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia