Fascinujúce vlastnosti detí narodených v máji: V tomto sú výnimočné

Fascinujúce vlastnosti detí narodených
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-05-03 16:00:00 |

O deťoch, ktoré prišli na svet na jar a v lete sa hovorí, že sú rovnako príjemné ako ročné obdobie, v ktorom sa narodili. Práve preto sa májové narodenie často spája s pozitivitou.

Kráľovná Viktória, Dwayne Johnson - The Rock či Audrey Hepburn patria k známym ľuďom, ktorým v kolónke narodenie svietil či svieti máj. Májové deti sú plné optimizmu a vnútornej krásy. Sú vášnivé a ich odhodlanosť im môžu závidieť všetci narodení v ostatných mesiacoch roka. Spájajú sa v nich črty znamení Býk a Blíženci.

Sú nesmierne dynamické

Tieto deti sa pustia dynamicky do všetkého, čo robia. Sú veľmi ambiciózne a vždy hľadajú možnosti ako dosiahnuť stále viac a viac. Neuspokoja sa s priemernosťou. Ako rodičia by ste ich mali v ich ambíciách podporovať a povzbudzovať ich. Majte však na mysli, že prebytok niečoho nie je vždy dobrý, preto by ste mali vedieť odhadnúť, kedy už ich ambicióznosť nie je zdravá. Majú sklony občas to trochu prehnať.

Majú pozitívne postoje

Deti narodené v máji sú na stupnici hypertýmie, teda výkonnosti, bystrosti a sebavedomia na vrchole, čo znamená, že majú všeobecný pocit optimizmu a pozitivity. Sú príjemnými spoločníkmi, s ktorými sa každý rád stretáva.

Majú predpoklady byť zdravé a fit

Podľa štúdie Kolumbijskej univerzity sú ľudia narodení v máji menej náchylní na vysoko rizikové ochorenia. Štúdia bola zverejnená tento týždeň v Journal of American Medical Informatics Association.

Majú množstvo kariérnych možností

Títo zdraví a pozitívni ľudia nemajú núdzu o kariérne možnosti, tvrdia odborníci. Deti narodené v apríli a máji sú vodcovské osobnosti, no májové deti ich vďaka ambicióznosti a vnútornej istote ľahšie pretavia do reality. Dokážu pracovať v tíme aj individuálne. Ide o všestranných ľudí.

Silná vôľa

Narodení v máji, najmä Býci, sú známi tým, že konajú podľa vlastnej vôle. Títo ľudia sú veľmi odhodlaní a vždy sa snažia dosiahnuť svoje ciele. Nič ich nezastaví.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia