Meškala pre dcéru do jaslí, neverí tomu, čo zažila

Meškala pre dcéru do
Ilustračné foto
Zdroj: Facebook
2022-02-22 15:30:00 |

Dvojročné dievčatko bolo zamknuté samo v tmavej miestnosti! Poslední zamestnanci odišli len minút pred tým, ako mama pre svoje dievčatko dobehla.

Stephanie Martinez prišla pre malú Anastasiu do centra KinderCare v Plantation na južnej Floride v stredu okolo 18:30. Všade bola tma, všimla si len plačúcu dcérku v okne jednej z miestností, ako sa uplakaná snaží upútať jej pozornosť. Mala toľko dôvtipu, že si k oknu pritlačila stoličku aby si ju niekto všimol. Zhrozená mama hneď volala na políciu. Predstavovala si, čo všetko sa mohlo jej dcérke stať. Ako povedala, v tých chvíľach sa cítila bezmocná a keď videla uplakanú dcérku za oknom, bol to „najhorší pocit v živote vôbec.“

Policajti dorazili na miesto veľmi rýchlo a umožnili mame dostať sa k uplakanej dcérke. Neskôr uviedli, že poslední pracovníci jaslí odišli okolo 18:20, len pár minút pred tým, než prišla Stephanie. „Malá bola vystresovaná a určite plakala celý čas, keď tam bola sama. Je úplne traumatizovaná. Nie je to fér," uviedla Stephanie, ktorá si je síce vedomá svojej chyby, ale nemyslí si, že to, ako sa v jasliach zachovali, je normálne. Tvrdí, že personál ju ani nekontaktoval, aby si prišla Anastasiu čo najrýchlejšie vyzdvihnúť.

Jasle sa zatvárajú o 18:00, ale zamestnanci zvyčajne zostávajú dlhšie, aby vyhoveli rodičom, ktorí si prídu vyzdvihnúť deti neskôr. Práve na to sa v stredu spoliehala aj Stephanie. „Nikto by si tým nikdy nemal prejsť. Platíte za dôveru a oni ju úplne zrušili. Nemám slov. Momentálne som stále v šoku," uviedla mama, ktorá je z konania jaslí stále v šoku

Právnik Stephanie pre Local10 News uviedol, že zvažujú aj právne kroky. „Celej tejto udalosti sa dalo predísť, keby sa KinderCare nevzdali svojich povinností v starostlivosti o batoľa. Urážkou je, že nikto sa neobťažoval v tejto núdzovej situácii zdvihnúť telefón, neospravedlnil sa za svoje správanie a nedokázali poskytnúť nič iné, len nie práve najvhodnejšie ospravedlnenie za to, čo sa stalo," vyhlásil. Hovorca KinderCare pre The Sun povedal, že spoločnosť je „vďačná, že sa dieťa rýchlo našlo a bolo v bezpečí“. Priznali, že incident sa nemal stať. Zamestnanci zapojení do incidentu čerpajú nútené neplatené voľno.

Fotogaléria

Facebook, TheSun
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia