To, čo sa dozvedela pred odobratím vaječníkov, ju riadne šokovalo!

To, čo sa dozvedela
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Lee McLean/SWNS
2021-05-17 00:30:00 |

Caroline Darlington (39) s manželom Royom (48) z britského Warringtonu nemohli mať deti, neúspešné bolo aj umelé oplodnenie. Pre príšerné bolesti skončila na operačnom stole.

Zobrali sa v roku 2001, no po vysadení antikoncepcie snahu o otehotnenie u Caroline neustále sprevádzali gynekologické problémy. Mala nepravidelnú menštruáciu a neskôr jej zistili syndróm polycystických vaječníkov. Niekoľkokrát skončila s neznesiteľnými bolesťami v nemocnici. I keď túžba po vlastnom bábätku bola silná, páru sa nijako nedarilo svoje dieťa počať a rozhodli sa pre adopciu. V roku 2015 urobili zásadný krok. Adoptovali si 10-mesačného chlapčeka, ktorému dávali všetku svoju lásku.

Zdravotné problémy však Caroline sprevádzali naďalej ešte niekoľko rokov. Keď jej zistili endometriózu, ktorá jej stav ešte zhoršila, rozhodla sa riešiť to radikálne. S manželom sa už zmierili s tým, že rodina je takto kompletná a Caroline sa pripravovala na operačný zákrok, pri ktorom jej mali odstrániť vaječníky. Bolesti boli totiž omnoho výraznejšie ako kedykoľvek predtým.

„Váš vaječník je v poriadku, v skutočnosti ste tehotná,“ oznámila jej zdravotná sestra pri predoperačnom ultrazvuku. Budúca mama zostala v absolútnom šoku. Všimla si síce, že má „opuchnuté brucho“, no myslela si, že dôvodom je rastúca cysta. „Pane bože, čo na to povie manžel?“ napadlo jej po tejto šokujúcej informácii ako prvé. Ten bol šťastím bez seba.

 „Obaja sme boli niekoľko dní v úplnom šoku. Myslíme si, že sa stal zázrak,“ opisuje Caroline ich pocity.  Tehotenstvo

Caroline odhalili v roku 2020 v 16. týždni. Jorge sa narodil tento rok 29. marca v tej istej nemocnici, kde mali vybrať jeho mame vaječníky. „Cítime nekonečnú vďačnosť za naše požehnanie a chceme, aby ľudia poznali náš príbeh a nikdy sa nevzdávali nádeje,“ dodala.

 

Fotogaléria

Lee McLean/SWNS
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia