S plienkou aj do bazéna. Tipy na kvalitné plienky do vody

S plienkou aj do
Ilustračné foto
Zdroj: Shutterstock
2020-10-26 18:00:00 |

Vďaka plienkam do vody sa môže vaša ratolesť veselo blázniť aj v bazéne. Kúpte mu tie, ktoré mamičky hodnotia ako najlepšie.

Ako vybrať tie najlepšie plienky?

Všeobecne sa pri výbere akýchkoľvek plienok zamerajte najmä na veľkosť (podľa aktuálnej váhy dieťaťa), ekologickú záťaž, kvalitu materiálu a tiež na cenu. Ich povrch musí rýchlo vsiaknuť tekutinu, zabrániť presakovaniu a zároveň nechať jemnú detskú pokožku dýchať. Citlivejšie deti potom môžu mať problém s kozmetickými prídavkami, ktoré kožu dráždia. Pozornosť venujte aj upínacím pásikom, ktoré by mali poctivo držať, aby potomkovi plienka nepadala. Na kúpanie sa vyrábajú špeciálne jednorazové plienky do vody, ktoré udržia všetko vnútri a zamedzia tak priesaku do okolitej vody.

 

Voľba 1 – plienky do vody Huggies Little Swimmers

Jednorazové plienky do vody Huggies Little Swimers môžete zakúpiť v niekoľkých veľkostiach (od 3 do 18 kg). Balenie obsahuje 11—13 kusov plienok, ktoré zamedzia malým aj veľkým nehodám v bazéne. Plienky zachytia všetko, čo má zostať skryté, a zabránia prístupu vody vďaka elastickým bočným stranám a vysokému pásu. Okraje pevne tesnia, ale zároveň sa prispôsobia telu vášho dieťatka a nikde ho netlačia. Vďaka ochrane proti pretečeniu nenasiakne vnútorná absorpčná vložka vodu, a preto plienka vo vode nezväčší svoj objem. Navyše sú v ponuke v pekných motívoch aj s hrdinami z filmov Disney.

 

Voľba 2 – plienky do vody Pampers Splashers

Hry vo vode deťom aj rodičom uľahčia jednorazové plienkové nohavičky Pampers Splashers. Majú dvojité bočné lemy proti pretečeniu a pružný pás, vďaka ktorému dieťaťu pohodlne padnú. Spoľahlivá ochrana zamedzí nasiaknutiu plienky vodou a úniku nečistôt do okolia. Pri vyzliekaní stačí jednoducho roztrhnúť bočnú stranu plienky. Sú potlačené veselými vodnými motívmi, vďaka čomu vyzerajú ako ozajstné plavky. Využijete ich na pláži, v aquaparku aj v domácom bazéne. Predávajú sa v balení od 2 do 12 kusov a k dispozícii sú vo viacerých veľkostiach.

 

Voľba 3 – plienky do vody Dada

Plienky do vody Dada môžete zakúpiť vo veľkostiach 4—18 kg v balení po 11—13 kusov. V jednorazových nohavičkách všetko udrží špeciálna absorpčná vložka, ktorá zaručuje, že sa vo vode nezväčší. Dieťa tak má dostatok pohodlia aj voľnosti pohybu. Vďaka mäkkým a pružným bočným lemom sa plienka ľahko prispôsobí tvaru tela vášho potomka. Rýchle vyzliekanie zaistí perforácia na boku – plienku stačí jednoducho roztrhnúť. Čo sa týka potlače, plienky na sebe majú farebné motívy rozvíjajúce kreativitu.

 

Vodná zábava pre najmenších

Plávanie je pre batoľa skvelý spôsob, ako rozvíjať svoju koordináciu a hrubú motoriku. Vo vode získavajú skúsenosti, rastie im svalstvo a zároveň sa hrajú. Nemusíte sa obávať nepríjemných nehôd, stačí si kúpiť správne veľké plienky do vody. Vďaka nim sa budete vy aj váš potomok cítiť pohodlne a bezpečne a užijete si vodné radovánky naplno.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: PR článok

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia