Pomôžete svojmu dieťatku objaviť kúzlo Vianoc s originálnym darčekom?

Pomôžete svojmu dieťatku objaviť
Ilustračné foto
2019-12-04 18:50:42 |

Blíži sa vianočný čas, počas ktorého sa opäť pustíme do prípravy tradičných i nových pochúťok.

Pre deti sú Vianoce krásnym obdobím roka, ktoré pre nich predstavuje množstvo nových podnetov. Ozdobený stromček, darčeky v lesklom papieri i formičky na vykrajovanie perníkov.

Deti milujú objavovanie a s radosťou sa zapájajú do nových aktivít pri príprave vianočného pečiva. Spomienky z prípravy medovníkov s babkou či maminou si nesie spomienky takmer každý z nás.

Šikovným pomocníkom a zároveň učebnou pomôckou pre vás môže byť učiaca veža Zoody. V čom spočíva jej jedinečnosť a prečo sa do nej oplatí investovať?

Učiaca veža vášmu dieťaťku umožní dočiahnuť na kuchynskú linku a užiť si prípravu rozličných  dobrôt do sýtosti. Môžete sa pustiť do tvorby lahôdok i kreatívnych diel a pritom sa nebáť vratkej stoličky, pri ktorej je riziko pádu a zranenia vysoké.

Benefity, ktorá učiaca veža Zoody ponúka, však neoceníte len v kuchyni. Zdobenie vianočného stromčeka sa vďaka ich pomoci môže stať zábavou a deti sa nebudú musieť obmedziť len na najnižšie vetvičky.

Vychutnajte si toto výnimočné obdobie so svojimi ratolesťami a zapojte ich do všetkých príprav. Detičky milujú objavovanie sveta a učiaca veža im pomôže objavovať ho z výšky a zároveň bezpečne.

Ich obrovskou výhodou je bezpečnosť a  množstvo variant, ktoré ponúkajú. Ak plánujete učiacu vežu používať pri pečení dobrôt, staviť môžete na klasickú variantu v množstve farebných kombinácií.

V prípade, že očakávate od učiacej veže viac, vyberte si variantu Levík s tabuľou na kreslenie alebo s počítadlom. Pestrofarebné koráliky priťahujú zvedavý detský pohľad. Nech však váš výber padne na akúkoľvek z detských učiacich veží, využijete ju do sýtosti a môžete si byť istí zábavou i absolútnou bezpečnosťou svojich detí. Množstvo spokojných mamičiek je toho jasným dôkazom :)

Pozrite si všetky varianty učiacej veže Zoody 

Fotogaléria

zroj: PR článok
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: PR čánok

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia