Ukázala svetu svoju celulitídu s hrdosťou

Ukázala svetu svoju celulitídu
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Instagram/thebirdspapaya
2019-02-02 10:30:41 |

Je krásna, je matkou troch detí a svojimi fotkami chce ženám odkázať, aby oslobodili svoju myseľ, dušu a telo a budú sa milovať. Sarah Nicole Landryová (34) z Ontária v Kanade.

Sarah trápia rovnaké problémy ako mnoho ďalších mám po pôrode. Potýkala sa s obrazom svojho tela, ktoré sa po troch deťoch zmenilo k nepoznaniu. Vo veku 25 rokov vážila 102 kg. Nenávidela sa pri pohľade do zrkadla, no bojovať neprestala. Rozhodla sa pre zmenu a tú aj zdokumentovala na sociálnych sieťach.

Pravidelne si pripomínala, že jej hodnota ako ženy a človeka nie je diktovaná vzhľadom ani telesnou váhou. Keď si to uvedomila, uľavilo sa jej a bolo to pre ňu oslobodzujúce. Pocit oslobodenia jej umožnil cítiť zasa sebadôveru, tento pocit jej umožnil tráviť viac času s deťmi, ako sa stále zaoberať svojou váhou.   

Sarah zmenila svoje zmýšľanie, začala sa mať rada, zmenila životosprávu, začala športovať a kilá šli dolu, no celulitída ostala.  „Toto všetko, zmena môjho myslenia a prístupu ma oslobodila, začala som žiť svoj život a prestala som riešiť svoj vzhľad. Schudla som 50 kíl a som neskutočne rada, že som sa o to s vami podelila a zverejnila moje fotky na sociálnych sieťach, kde sú mi vidieť strie a celulitída po tehotenstve. Ale som to ja a sme to my, silné a krásne ženy,“ napísala Sarah.

V úžasných záberoch zdieľaných na sociálnej sieti je krásna Sarah v spodnej bielizni a odhaľuje svoju postavu.

„Prijala som samú seba s každou chybou a už sa za svoje telo nehanbím. Keď idete na pláž, do telocvične, v tom momente musíte v sebe nájsť tú bohyňu a vidieť sa krásnou. Snažím sa nehovoriť o kalóriách, váhu som vyhodila z okna von a robím všetko preto, aby už váha nebola riadiacou jednotkou v mojom živote. Totiž to, ako sa budete vidieť vy, tak vás bude vidieť aj vaše okolie,“ povedala Sarah.

 

Prečítajte si tiež:

Pre deti je mama vždy krásna, vidia to, čo iní nie

5 druhov ovocia, ktorým sa musíte vyhnúť, ak chcete schudnúť

 

Fotogaléria


Foto: Instagram/thebirdspapaya
Zdroj: kch

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia