Takto vyzerajú Vianoce princa Georga

Takto vyzerajú Vianoce princa
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Instagram/kensingtonroyal
2018-12-19 00:30:12 |

Áno, Vianoce sú tu. A dorazili aj do kráľovského dvora. Je to veľmi zvláštne obdobie roka, či už pre našich drobcov alebo pre nás dospelákov.

Ako keby sa čas na okamih zastavil a dospelí začnú hodnotiť už takmer uplynulý rok. No pre tých najmenších je to čas, kedy si nájdu pod vianočným stromčekom darčeky, oči im zažiaria šťastím a my sa z detského šťastia neuveriteľne tešíme.

Inak to nie je ani v urodzených rodinách. Aké sú Vianoce u Williama a Kate  z Cambridge? Pri akých darčekoch zažiaria očká malému Georgovi? Aj keď je z neho vážený malý princ a tretí následník kráľovského trónu, jeho rodičia ho vychovávajú a obdarovávajú ako „normálne“ dieťa. 

Kate Middleton pochádza z rodiny, v ktorej ich vždy učili vážiť si to, čo dostanú. Odjakživa bola láskavým, čestným a dobrosrdečným dievčaťom a tieto vlastnosti sa snaží odovzdať svojim trom miláčikom - Georgovi (5), Charlotte (3) a osemmesačnému Louisovi. 

Tohtoročné Vianoce budú troška iné, ako tie minulé. Sú to totiž prvé Vianoce, kedy už budú piati. William a Kate, princ George, princezná Charlotta a najmladší synček Louis. Minulý týždeň potešili svojich fanúšikov aktuálnym vianočným pozdravom. 

Kate pre magazín Hello prezradila, že princezná Charlotte a princ George sa tak veľmi tešia na Vianoce, že si už začali spievať vianočné piesne. Aj keď nevieme, čo všetko si George tento raz od Santu prial, vieme aké boli jeho želania po minulé roky.

Vianoce 2017

Malému princovi Georgovi zažiarili očká, a to poriadne. Princ William bol na výlete vo Fínsku, kde sa osobne stretol so Santom. Počas stretnutia mu William podal vianočný zoznam hračiek. Čudujte sa svetu, zoznam bol takmer prázdny. Princ George si prial len policajné auto. Prečo toľká skromnosť? William a Kate sa zhodli, že príliš veľa darčekov môže ich snahu o „normálnu“ výchovu pokaziť.

Vianoce 2016

V roku 2016 Kate Middleton sa zahrala na Santu a vianočné nákupy absolvovala sama. Údajne kúpila svojim drobcom špeciálne „Santa vrecia“ od londýnskej firmy Harrow & Green s menami Georgea a Charlotty, ktoré boli na santových vreciach vytlačené. Každé vrece bolo hlboké 75 cm, čo je dostatočná hlbka pre všetky nové hračky. Ale ani to princovi Georgovi nezabránilo, aby sa na svoje darčeky pozrel o trošičku skôr.

Vianoce 2015

Tieto Vianoce boli pre kráľovských drobcov ozaj bohaté. Princ George a princezná Charlotte dostali od rodiny takmer 100 darčekov. Prince George okrem iného dostal DVD, plyšové zvieratká a dokonca aj niekoľko pyžamiek na celý rok.

Vianoce 2014

V roku 2014 princ George údajne dostal sedemkrát viac darčekov ako jeho prababička, kráľovná Veľkej Británie, podľa CNBC. Áno, dostal viac ako 700 darčekov, vrátane hojdacieho koníka či dosky na surfovanie. Hoci mal len jeden rôčik a poriadne ani netušil, čo sa to deje, myšlienka obyčajných ľudí obdarovať malého princa bola krásna.

Vianoce 2013

Kate vybrala pre svojho  drobca, princa Georgea, špeciálne darčeky. Ale ten, ako všetky bábätká, nemal záujem o darčeky, ale skôr o baliaci vianočný papier. Ten sa dal trhať. Princ George mal v tom čase len päť mesiacov a pre takýchto drobcov je trhanie papiera veľká zábava.

I keď väčšina detí nemôže o toľkých darčekoch a pozornosti, aká sa dostáva kráľovským deťom ani len snívať, verte tomu, že častejšie majú krajšie detstvo. Aj tie najskromnejšie Vianoce môžu byť krásne, ak sú spolu tí, ktorí sa ľúbia. 

Prečítajte si tiež:

Louis hviezdou kráľovského vianočného pozdravu

Výchovné fígle na kráľovskom dvore

 

 

Fotogaléria


Zdroj: kch

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia