Louis hviezdou kráľovského vianočného pozdravu

Louis hviezdou kráľovského vianočného
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Isntagram/kensingtonroyal
2018-12-14 17:19:59 |

Fanúšikovia princov Williama a Harryho sa dočkali ich tohtoročných vianočných pozdravov. A nesklamali...

Princ Louis strhol na seba všetku pozornosť po tom, ako vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge, William a Kate, zverejnili v piatok tohtoročný vianočný pozdrav. Rozhodli sa pre milú neformálnu rodinnú fotku, ktorá vznikla v ich vidieckom sídle Anmer Hall. Ak by ste ich čakali v ateliéri alebo pózujúcich v zasneženej krajinke, budete sklamaní. Zvolili jesenný motív sediac na kmeni starého stromu. Autorom fotky je Matt Porteous.

Treba uznať, že najmladší člen rodiny – osemmesačný princ Louis, je neskutočne rozkošný. Na rozdiel od sestričky Charlotte, ktorá je celá babička Alžbeta II., Louis sa podobou podal viac na rodinu zo strany Kate. Zaujímavosťou je, že kým jemu obliekli kraťasy, starší George (5) má po prvýkrát na oficiálnom rodinnom portréte dlhé nohavice zastrčené do gumákov. Možno tak vojvodkyňa Kate reaguje na svoju švagrinú Meghan, ktorá vyhlásila, že chce vychovávať svojho potomka modernejšie a nedá sa zväzovať starými tradíciami, medzi ktoré nosenie krátkych nohavíc u chlapcov mladších ako 8 rokov patrí.

Princezná Charoltte (3) má na sebe modrý svetrík, v ktorom sme mohli vidieť aj Georga, a to na oslave deväťdesiatky jeho babičky, kráľovnej Alžbety II. Princezničku sme v ňom už mohli vidieť tiež a to na fotke, na ktorej dáva pusu svojmu čerstvo narodenému bračekovi Louisovi. Pulóvrik možno kúpiť v prepočte zhruba za 50 eur, no dostať sa k nemu je takmer zázrak. Samozrejme, že je vypredaný. 

Rodina Williama a Kate nie je jedinou z britského kráľovského dvora, kto dnes zdieľal vianočný pozdrav. Williamov brat Harry s manželkou Meghan, teda vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu, zverejnili pri príležitosti blížiacich sa vianočných sviatkov doteraz nepublikovaný záber z ich svadby. Snímka vznikla v máji počas svadobnej večernej hostiny v záhrade Clarence House vo Windsore. Harryho a Meghan fotografoval Chris Allerton.

Vianočné pozdravy zverejnili mladí princovia 10 dní pred Vianocami. Pridal sa aj ich otec, princ Charles s manželkou Camillou, známi ako vojvoda a vojvodkyňa z Cornwallu, ktorí sa rozhodli pre fotku zo záhrad Clarence House, na ktorej sedia bok po boku na lavičke.

Na fotke, ktorej autorom je Hugo Burnand, pôsobia ako dve hrdličky a nič nenasvedčuje tomu, že by medzi nimi panovalo napätie, ako neraz informujú médiá. Zdanie však môže klamať...

Prečítajte si tiež:

11 faktov o deťoch narodenývh v decembri

ZIMA: Takto ju prežívame pred deťmi a takto s nimi

Fotogaléria


Foto: Instagram/Kensington royal
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia