Princ William prezradil, čo si želá George pod stromček

Princ William prezradil, čo
Ilustračné foto
Zdroj: sita.sk/AP
2017-12-01 13:30:30 |

Rovnako ako ostatné deti, aj princ George sa už veľmi teší na Vianoce. Santa Clausovi, resp. Ježiškovi dokonca poslal po svojom otcovi list s vianočným želaním.

Dvojdňová návšteva fínskych Helsínk prišla britskému princovi Williamovi vhod. Na miestnych vianočných trhoch sa stretol priamo so Santa Clausom a odovzdal mu list s vianočnými želaniami svojho štvorročného synčeka Georga. „Keď som vás zbadal, musím vám odovzdať tento list od neho,“ povedal mu. „Nemá veľa požiadaviek, tak myslím, že táto jedna je v poriadku,“ dodal s úsmevom.

Ak by ste čakali, že George chce niečo špeciálne, zostanete prekvapení. V liste je iba jedno želanie, ale napísané veľkými písmenami  - POLICAJNÉ AUTO. Santa formulár, na ktorý sa George aj podpísal, podrobne preskúmal. Malý princ vyplnil tiež dôležitý údaj, v ktorom treba odpovedať na otázku, či bol dobrý alebo zlý. Samozrejme, že zakrúžkoval možnosť ´dobrý ´.

„Ale áno, bol dobrý,“ súhlasil s tým William. Santa, ktorý podľa tradícií pochádza z Fínska, tiež s úsmevom prikyvoval a tak sa dá predpokladať, že Georgovo želanie sa splní.

Kým u nás nosí darčeky Ježiško, v Rusku Ded Moroz, v mnohých krajinách ho volajú Santa Claus. Fínsky Úrad Santa Clausa sa nachádza na polárnom kruhu v laponskom Rovaniemi. Za princom Williamom , ktorý bol v krajine na návšteve, však prišiel osobne do Helsínk. Len pre zaujímavosť, v dedinke je Santov v skutočnosti viac a „pracujú“ na zmeny. Ich úlohou je najmä fotiť sa s deťmi na kolenách a prihovárať sa im v rôznych svetových jazykoch. Slovenčinu však neovládajú.

Prečítajte si tiež:

Pri týchto desiatich vianočných tradíciách sa zabaví celá rodina

Týchto 18 darov deťom zmení život

 

Fotogaléria


Foto: profimedia.sk, sita.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia