Vojvodkyňa Meghan: Chce byť inou mamou ako Kate

Vojvodkyňa Meghan: Chce byť
Ilustračné foto
Zdroj: foto: sita.sk/AP
2018-12-05 00:30:16 |

Nielen kráľovský dvor, ale aj celá Británia je napätá a v očakávaní. Prečo? S príchodom jari pribudne do kráľovského dvora malý, ale významný človiečik.

Vojvodkyňa a vojvoda zo Sussexu, Meghan Markle a Harry, sa stanú na jar rodičmi. No už teraz sa špekuluje, či Meghan dodrží kráľovskú tradíciu. Akú? Princezná Diana, ako aj vojvodkyňa z Cambridge Kate Middleton, obe sa nechali vyfotiť len pár hodín po pôrode pred nemocnicou Sv Marie v Londýne a ruku na srdce, vyzerali očarujúco.

Podľa Meghan je táto tradícia dosť šialená. Bez poriadneho photoshopu nie je možné, aby žena len pár hodín po pôrode vyzerala tak dokonale ako Kate aj Diana. Nevieme, či to bol photoshop, skvelá práca lekárov a vizážistov, alebo to bolo len obyčajné ľudské šťastie, ale obe vyzerali naozaj neuveriteľne. 

Tiež sa šepká, že Meghan uvažuje o domácom pôrode v sídle Windsor a to "bazéne vytvorenom v relaxačnom prostredí.“ A čo na to odborníci? Windsor je od Londýna ďaleko a lekári sa zhodujú v jednom. Meghan by určite mala rodiť v nemocnici pre jej rizikové tehotenstvo a prípadné komplikácie. Áno, keďže má Meghan 37 rokov, jej tehotenstvo sa automaticky považuje za rizikové.

Ak žena otehotnie vo vyššom veku, jej tehotenstvo, a teda aj tehotenstvo Meghan, je prísnejšie sledované. Lekári sú opatrnejší, pretože ho môže skomplikovať viacero vecí. Najčastejšie hrozia hypertenzia, obezita či cukrovka. Tento vek, najmä u prvorodičiek, jednoducho nesie so sebou už nejaké to riziko.

No zatiaľ ide všetko podľa plánu, Meghan rastie aj s bábätkom v brušku. Jej matka a budúca novopečená babka Doria sa už veľmi teší na svoje vnúča. Plánuje ostať v sídle Windsor, aby budúcim čerstvým rodičom pomohla s ich dieťatkom.

Aj výchova v podaní Meghan by mala byť o dosť modernejšia ako výchova Kate. Podľa zdroja z paláca, ak bude mať syna, už teraz vie, že nebude nosiť šortky. Bývalá herečka nevidí dôvod, aby dodržiavala starú britskú tradíciu. Rada by tiež dojčila na verejnosti.

Prečítajte si tiež:

 

Fotogaléria


Zdroj: az, kch, sita.sk/AP

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia