Fotka dvojičiek popovej divy Beyoncé láme rekordy

Fotka dvojičiek popovej divy
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2017-07-20 00:30:18 |

Tak ako pri oznámení tehotenstva, aj pri zverejnení prvej fotky dvojičiek hrá hlavnú rolu gloriola kvetín. Vidno, že americká speváčka si na ne potrpí.

Pre niekoho gýč, pre iného priam poznávacie znamenie. Veľa veľa kvetín, závoje, farby – to je to, čo miluje 35-ročná Beyoncé. Z týchto „ingrediencií“ namiešala tak snímku, ktorou svojich fanúšikov informovala vo februári o tehotenstve, ako aj aktuálnu fotku dvojičiek – syna Sira Cartera a dcérky Rumi, ktoré porodila minulý mesiac manželovi, rapperovi Jay Z. Doma už na nich čakala päťročná sestrička Blue Ivy.

Touto fotkou oznámila tehotenstvo...

...a touto sa pochválila svojimi dvojičkami.

Fotka, prostredníctvom ktorej Beyoncé oznámila tehotenstvo, má vyše 11 miliónov lajkov. Ide vážne o rekord, veď len za 24 hodín ich vtedy získala viac než 7,8 milióna. Zdá sa, že snímka s dvojičkami túto latku prekoná – od zverejnenia pred piatimi dňami sa počet lajkov pohybuje na úrovni 10 miliónov. A to je teda čo povedať!

 

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce),

Slávna mamina nenecháva bokom ani staršiu dcérku Blue Ivy a snaží sa jej venovať dostatok času. Kým doteraz bola jediným mamičkiným miláčikom a užívala si jej lásku na 100-percent, teraz si bude musieť zvyknúť, že sa o rodičov bude deliť hneď s dvomi súrodencami. Čas ukáže, či preváži žiarlivosť alebo bude svoju malú sestričku a bračeka ochraňovať a pomáhať mame pri starostlivosti o nich.

 

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce),

Mohlo by vás tiež zaujať:

Dámy, pokochajte sa celebritnými tatkami

Zákony rodičovstva: Na toto sa pripravte!

Fotogaléria


Foto: profimedia.sk
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia