SÚŤAŽ: Splňte dieťaťu sen. Natočte ho a môžete mať doma hviezdu!

SÚŤAŽ: Splňte dieťaťu sen.
Ilustračné foto
2017-02-10 06:30:00 |

Určite máte v mobile nejaké video, na ktorom vaše dieťa predvádza niečo zo svojho repertoáru. Ukážte ho aj ostatným a možno budete mať doma hviezdu.

Dieťa, ktoré nespieva, netancuje či nehrá na hudobný nástroj snáď ani neexistuje. Určite aj to vaše je plné temperamentu a podarilo sa vám natočiť na telefón nejaké to video, na ktorom sa s radosťou predvádza. Možno doma, na besiedke, v parku či na nejakom vystúpení. Alebo, ak nič podobné nahraté nemáte, šup do toho a prihláste ho do perfektnej súťaže. Je to také jednoduché, že by ste naozaj nemali váhať. Stačí zdieľať video ratolesti z mobilu na Facebook a pridať označenie #stansahviezdou. To je vážne všetko, čo musíte urobiť! No a samozrejme potom dúfať, že práve Vaša hviezda vyhrá rozprávkové ceny a fantastické zážitky. Súťaží sa v troch kategóriách – spev, tanec a hra na hudobný nástroj. Ešte stále vám nejaký čas zostáva. Zapojiť sa môžete do 21. februára.

Súťaž s filmom Bodi: Psia superstar, ktorý si onedlho budete môcť pozrieť v našich kinách, vyhlásil Bontonfilm a jej patrónom je obľúbený herec a trojnásobný otec Roman Pomajbo. Lepšieho patróna si ani nevieme predstaviť. Roman je totiž presne ten „týpek“, ktorý môže byť šikovným deckám príkladom. „Zúčastňoval som sa na všetkých aktivitách, ktoré sa mi naskytli. Raz sa mi dokonca stalo, že som v jednom školskom programe účinkoval v zbore, recitoval básne, cvičil spartakiádu a ešte som celý ten program moderoval. Tak sa stalo, že som sa medzi výstupmi nestihol prezliecť a ako moderátor som vystúpil v košeli a v zelených spartakiádnych trenkách :-) Bol som všestranný a veľmi aktívny,“ hovorí  s humorom sebe vlastným.

V rozhovore, ktorý pre vás pripravujeme, prezradí toho ešte oveľa viac. Popýtali sme sa ho aj na to, aký je z neho otec a či uvažujú s manželkou nad tým, že by k  trom princeznám pribudol ďalší súrodenec.

Roman bude samozrejme aj súčasťou poroty, ktorá bude o víťazoch rozhodovať. Spolu s ním budú talent detí hodnotiť známa a úspešná speváčka pôsobiaca na medzinárodných pódiách Rea Slawiski, tanečníčka Petra Velčovská, ktorá v Riverpark Dance School vyučuje tanečnú prípravu pre deti a úspešný organista Daniel Gabčo, ktorý pôsobí ako hlavný organista Katedrály sv. Martina v Bratislave. Popri ich verdikte zohrá významnú úlohu v rozhodovaní o víťazoch aj počet „lajkov“. Víťaza súťaže  predstavia na slávnostnej premiére filmu BODI: PSIA SUPERSTAR, ktorá sa uskutoční 27. februára v CINEMAX BORY.

Viac informácií o súťaži nájdete na adrese www.stansahviezdou.sk. 

Fotogaléria


Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia