Takto si dokáže zaviazať šnúrky určite aj vaše dieťa

Takto si dokáže zaviazať
Ilustračné foto
Zdroj: Facebook/Ashley Liliard
2017-02-06 00:30:53 |

Zaväzovanie šnúrok je pre väčšinu detí sodoma gomora. Po pravde, pri pohľade na môjho 7-ročného syna pri tejto činnosti mám pocit, že nič ťažšieho na svete neexistuje.

Ak aj vy máte problém naučiť vašu ratolesť zaviazať si šnúrky, môžeme vás uistiť, že to nie je nič výnimočné. Naopak, ak vaše dieťa túto činnosť zvláda bez problémov, gratulujte si. Skúsenosti s tým, že to naozaj nie je nič jednoduché, majú aj učiteľky v materských školách. Tie obvykle prosia rodičov, aby deťom do škôlky kupovali topánky na suché zipsy, lebo pomôcť dvadsiatke škôlkarov zaviazať si šnúrky zaberie riadne veľa času. Ako sa hovorí, každá rada dobrá a tak vám prinášame ďalšie video, ktoré by mohlo „zabrať“ práve u vás. Nesľubujeme zázraky, no tento 5-ročný chlapec je dôkazom toho, že to ide. Určite to chce trochu trpezlivosti a cviku.


Naučte dieťa zaväzovať si šnúrky vďaka tejto finte


„Volám sa Colton a toto je nový spôsob, ako si zaväzovať topánky,“ prihovára sa na videu svojim rovesníkom, ktorým chce ukázať, ako si možno topánky zaviazať. O tom, že ide naozaj o praktickú vec svedčí aj to, že za jediný týždeň po uverejnení si video pozrelo 10 miliónov ľudí. A to je teda už riadne číslo!

Coltonova mama, Ashley Lillard, bola už riadne frustrovaná z toho, že jej šikovné chlapča nie a nie prísť na to, ako topánky zaviazať. Problémom je aj to, že Colton je ľavák, čo mu situáciu ešte viac komplikuje. S týmto trikom, ktorý mu poradil kamarát River, je však z neho už majster v zaväzovaní a s radosťou sa s ním podelil s ostatnými.

Aj keď tento šikovný trik nemusí vyhovovať všetkým, mame troch detí ďakujú mnohí rodičia, u ktorých detí sa osvedčil. Treba vyskúšať a uvidíte, či sa osvedčí aj u vás. Prajeme veľa úspechov!

Mohlo by vás tiež zaujať:

Toto urobte cez víkend a uľahčíte si nasledujúci týždeň

Prvá noc vo vlastnej izbe: Ako ju zvládnuť?

Fotogaléria


Foto: Facebook/Ashley Lilliard
Zdroj: az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia