Najrozkošnejší detský klip vznikol v obývačke: Musíte ho vidieť

Najrozkošnejší detský klip vznikol
Ilustračné foto
2016-12-17 00:42:42 |

Podľa mnohých najrozkošnejší a najmilší hudobný klip pre deti nestál tisícky eur a nebola k nemu potrebná ani žiadna špeciálna technika. Aj tak však stojí za to!

„Otcami“ klipu k skladbe O zvieratkách sú Patrik Lago a Milan Eliáš. Chalani z kapely malinyJAM fungovali dlhé roky pod iným názvom a tvorili rockovú muziku. Presne pred rokom sa ich cesty rozišli no Paťo a Milan chceli svoju "hudobnú prestávku" využiť naplno. Milanovi sa narodil syn Jurko a nápad bol na svete. Napísať pre Jurka zopár pesničiek. Paťo vytvoril hudbu a spolu napísali texty. "Prvou bola skladba o zvieratkách, ktorá mala u ľudí úspech a páčila sa" hovorí Milan. Preto prišiel so scenárom na videoklip, ilustroval ho a tak trošku sa zahral na režiséra spolu s Katkou Dózsovou, ktorá klip točila a strihala.

Klip sa natáčal pol roka a zahralo si v ňom šesť detičiek. Okrem Jurka ešte aj Monika, Sabinka, Kristínka, Maťko a Paťko."Myslíme si že ide o najoriginálnejší, najlepší a najveselší videoklip pre maličké detičky," tvrdia všetci z okolia kapely. 

"Neskutočne sa pri tom zabávame a veru že nás to teraz baví, robiť tento druh hudby," tvrdí Milan, ktorý ešte pripravuje  a ilustruje  knižku veselých básničiek pre deti "Blchy, muchy, básničky", ktoré budú v budúcnosti tiež zhudobnené. 

Okrem toho, že výsledok je naozaj rozkošný a zabavia sa pri ňom nielen deti, ale aj ich rodičia, aj vznik klipu bol nevšedný. Celý je ručne maľovaný a vznikol v obývačke! 

Klip k pesničke O zvieratkách mal premiéru 13. decembra, presne v deň Jurkových prvých narodenín a tak niet divu, že mu ho venovali. Naozaj originálny darček, ktorý nedostane len tak hocikto.   

Prečítajte si tiež:

Tieto vianočné reklamy sa naozaj podarili

​Cruz Beckham: Posúďte, či sa vyrovná v speve slávnej mame

Fotogaléria


Foto: YouTube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia