Tieto vianočné reklamy sa naozaj podarili

Tieto vianočné reklamy sa
Zdroj: foto: youtube.com
2016-12-12 00:44:19 |

Deti nemôžu v najlepších vianočných reklamách chýbať. Tieto sviatky sa predsa točia najmä okolo nich a ich čistej radosti.

Každý, kto má doma deti, určite žije Vianocami, lebo aspoň miliónkrát dostal otázku, kedy už budú darčeky.Domácnosti začínajú rozvoniavať medovníčkami, čečinou, niekto už má príbytok vyzdobený do posledného milimetra, iní sa na to ešte len chystajú, ale vianočnej atmosfére sa nedá ujsť, aj keby sme ako chceli. Sviatky pokoja nám každoročne pripomínajú aj tvorcovia originálnych reklám. My sme z tohtoročnej „ponuky“ vybrali tieto tri nádherné s vtipom aj silným odkazom.

Kým obchodný dom John Lewis z Londýna vsádzal v predvianočnom období doteraz skôr na dojímavé príbehy, tento rok sa rozhodol pre humor. A treba uznať, že to vyšlo. Dieťa a zvieratá, to nemôže nevyjsť. Príbeh je založený na tom, že malá Bridget túži nájsť si pod stromčekom trampolínu, ktorú jej rodičia aj kúpia. Nielen deti však túžia po darčekoch a tak si ju užije aj boxer Buster a jeho zvierací kamaráti. Pri pozeraní tejto milej a trochu uletenej reklamy dostanete chuť kúpiť darček pod stromček i pre svojho zvieracieho miláčika aj vy...

 

Dojímavé príbehy nechýbajú ani tento rok. Táto poľská reklama je považovaná za jednu z najlepších tohtoročných predvianočných. Ústrednou postavou je dedko učiaci sa aj v pokročilom veku angličtinu. Dôvodom je návšteva, na ktorú sa chystá. Jeho cieľom je predstaviť sa vnučke hovoriacej po anglicky jej rodnom jazyku. Krásne.

 

Druhý najväčší reťazec supermarketov v Spojenom kráľovstve Sainsbury založil reklamu na tom, ako vybrať najlepší vianočný darček. Otec si láme hlavu nad tým, komu aký darček kúpiť, aby ho potešil. Postupne si uvedomuje, že najcennejšie, čo môžeme niekomu dať, sme my sami a náš čas. Teda to, čo ani za všetky peniaze nekúpime...

 

Odporúčame tiež:

Presvedčte sa, že aj vianočná reklama môže byť dobrá

Pre pobavenie: Ako nestratiť dieťa v dave

 


Foto: YouTube.com
Zdroj: az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia