Spev tohto chorého dievčatka musíte počuť

Spev tohto chorého dievčatka
Ilustračné foto
2016-11-07 00:30:00 |

Napriek tomu, že Audrey trpí zriedkavým ochorením kostnej drene, z každého jej videa srší pozitívna energia. A zapôsobilo aj na hollywoodsku hviezdu Selenu Gomez.

Keď sa Audrey narodila, lekári jej diagnostikovali veľmi vzácnu Blackfan – Diamandovú anémiu, ktorá spôsobuje, že Audrey nemá v krvi dostatočné množstvo červených krviniek. Audrey už odmalička podstupuje pravidelný kolotoč nekonečných vyšetrení, transfúzií a bolestivých liečebných procedúr. Pre ochorenie je spomalený aj Audreyn rast a hoci má už toto úžasné dievčatko sedem rokov, vzrastom je na úrovni trojročného dieťaťa. Audrey sa však nevzdáva a jej vzácne ochorenie jej rozhodne neuberá na sile. Pred rokom obletelo internet rozkošné video, kde Audrey tancuje Zumbu s takou dávkou energie, ktorú by jej závidela nejedna profesionálna precvičovateľka. Okrem tanca však Audrey vyniká ešte v niečom – jej najobľúbenejšou hračkou je (okrem plyšových zvieratiek) domáce karaoke a pri ňom to vie Audrey rozhodne roztočiť! Presvedčte sa v rozkošnom videu:

Toto video si dokonca všimla aj autorka originálnej verzie, megahviezda Selena Gomez, ktorá sa s Audrey rozhodla osobne stretnúť a splniť tak Audrey najväčší sen.

Audreyine videá inšpirujú milióny ľudí po celom svete. Napriek jej zdravotnému hendikepu z nej rastie úžasná a neustále sa usmievajúca mladá dáma. „Audrey je moje šťastné, milujúce, múdre dievčatko, ktoré miluje tanec, spev a svoje bábiky. Je neuveriteľné silná a zapôsobí na každého, s kým sa stretne,hrdo opisuje Audrey jej otec Scott, ktorý je autorom všetkých Audreyných tanečných videí.

Odporúčame tiež:

Bábätko sa narodilo bez očí, mama je z toho zničená

Mesiac narodenia: Čo hovorí o osobnosti dieťaťa?

Fotogaléria


Zdroj: st

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia