Princ William zobral rodinku na prvú lyžovačku

Princ William zobral rodinku
Ilustračné foto
Zdroj: sita.sk/AP
2016-03-07 13:08:26 |

Kensingtonský palác zverejnil nádherné fotky plné snehu a smiechu z utajenej lyžovačky princa Williama s manželkou Kate a deťmi Georgom a Charlotte. Vidno, že výlet sa vydaril.

Urodzení rodičia, ako aj dvojročný George a 10-mesačná Charlotte si krátku tajnú lyžovačku, o ktorej verejnosť ani len netušila, parádne užili. Na neznáme miesto vo francúzskych Alpách cestovali minulú stredu a so sebou zobrali iba jediného fotografa, ktorému dovolili urobiť zopár záberov.

Miesto pobytu však dlho neutajili. Lyžovačku si užili v luxusnom rezorte v obľúbenej lyžiarskej oblasti Les Trois Vallées, kde sa stretávajú "áčkové" celebrity. Do povedomia dostala stredisko slávna Brigitte Bardot, dnes sú jeho pravidelnými návštevníkmi napríklad aj David a Victoria Beckhamovci.

William aj Kate sú vynikajúci lyžiari, ale nemohli si dopriať svoj obvyklý každoročný výlet na hory, lebo majú dve deti. Zdroje z okolia Kensingtonského paláca hovoria, že chceli svoje umenie ukázať deťom čo najskôr a dúfajú, že lásku k lyžovaniu zdedia po nich.

Spoločné lyžovačky si urodzení manželia dopriali aj pred tým, než sa zobrali. „Rodina odletela do francúzskych Álp na predĺžený víkend a chce sa s verejnosťou podeliť o niektoré zábery,“ uviedol Kensingtonský palác pri priam katalógových fotografiách, ktoré zverejnili až po návrate rodinky z lyžovačky.

Dojem na Britov určite urobí aj to, že kým napríklad je z fotiek zrejmé, že William si doprial veľmi kvalitnú modro-čiernu bundu značky Spyder, ktorá stojí v prepočte vyše 400 eur, princ George pózuje v bežnom overale od High Street, ktorý stojí okolo 30 eur. Kate tak dáva opäť najavo, že na značky si nepotrpí a častokrát sa uspokojí aj s bežnou konfekciou tak pre seba, ako aj pre deti.

Lyžovanie bolo obľúbenou zábavou princa Charlesa a jeho vtedajšej manželky, lady Diany. Práve oni pred 25 rokmi svojim nadšením prebudili lásku k lyžovaniu aj u synov Williama a jeho brata Harryho. Kráľovskí bratia si pamätajú, že po prvýkrát lyžovali s mamou Dianou v apríli 1991 v Rakúsku. Kým Harry bol v šiestich rokoch odvážnejší a trúfol si na lyžovanie po pár hodinách tréningu, William bol opatrnejší lyžiar.

(Princ Charles a lady Di v januári 1985 počas spoločnej lyžovačky v Lichtenštajnsku.)

William a Kate sa vybláznili

O tom, že vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge nie sú žiadni „suchári“, svedčia aj ich spoločné fotky. Rozšantená Kate svojho manžela vôbec nešetrila a riadne ho zguľovala.

 

Ten si to však nenechal a chlapsky sa ubránil...

 

Z pohľadov vidno, že reči o ochladnutí ich lásky určite nie sú pravdivé a spoločný život im obom prospieva, ako aj občasné tajné výlety, na ktorých nie sú pod dozorom verejnosti.

 

Fotogaléria

sita.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia