Dobrá správa pre rodičov: Na svete sú anti-legové papuče!

Dobrá správa pre rodičov:
Ilustračné foto
Zdroj: piwe
2015-11-19 00:30:48 |

No konečne! Dánska firma Lego uvádza na trh papuče, vďaka ktorým nebude stúpnutie na hranatý kúsok lega takým bolestivým zážitkom.

Ak máte doma deti, určite máte doma aj Lego a ak máte doma Lego, určite ste už aj vy niekedy na nejakú tú lego kocku stúpili a veľmi dobre viete, čo je to za bolesť. Jednoducho, stúpnuť na kocku z Lega je už roky nočnou morou všetkých rodičov. Výrobca tejto legendárnej skladačky, ktorú miluje už niekoľká generácia detí , sa preto spojila s francúzskou reklamnou agentúrou Brand Station a vyrobili 1500 kusov tzv. anti-lego papúč!


Dievčatá by sa mali hrať s Legom, nie s bábikami!


Od svojej filozofie sa ani pri papučiach nevzdialili - zvonku pripomínajú hranatú krabicu na Lego a nesú na sebe firemné farby. V čom sú také výnimočné? Oproti klasickým papučiam majú jednu špeciálne upravenú polstrovanú vrstvu navyše.

Bohužiaľ, nedostanete sa k nim len tak. Ak po nich zatúžite, budete musieť vyplniť vianočné želanie na internetovej stránke francúzskej pobočky Lego a dúfať, že v náhodnom výbere sa usmeje šťastie práve na vás. Firma vraj sľúbila, že ak anti-lego papuče osvedčia, dostane sa ich na trh omnoho viac a rodičia budú môcť bezpečne chodiť s úsmevom na perách aj vtedy, keď sa ich ratolesti rozhodnú skladať si Lego...

Rodičia po celom svete na nápad reagujú veľmi pozitívne. „Pri pohľade na tento obrázok zrazu necítim bolesť z legovej kocky, na ktorú som stúpila,“ znie napríklad jeden z komentárov.

 

Fotogaléria


Foto: piwe
Zdroj: dailymail.co.uk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia