Kate porodí v druhej polovici apríla

Kate porodí v druhej
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2015-03-22 00:30:46 |

Nenecháte si ujsť nič zo života manželky britského princa Williama Kate Middletonovej? Ak ste to ešte nezachytili, vojvodkyňa prezradila, že rodiť bude v druhej polovici apríla.

O tom, že Georgov súrodenec sa má narodiť v apríli, sa vie už dávno. Doteraz však nebolo jasné, či sa môžeme na príchod malého princa alebo princeznej tešiť začiatkom mesiaca alebo až niekedy pri konci. Otázku po prvýkrát na verejnosti zodpovedala samotná Kate, ktorá termín prezradila počas návštevy detského centra Brookhill v Londýne. „Povedala som jej, že je krásna a má úplne malé bruško. Spýtala som sa, kedy ju čaká pôrod a ona prezradila, že v druhej polovice apríla,“ pochválila sa s informáciou dobrovoľníčka z centra Osborne Christie.

Manželka princa Williama prišla na návštevu centra v jednoduchých čierno-bielych bodkovaných šatách značky Asos, ktoré možno kúpiť za 35 libier, čo je v prepočte 48 eur. Samozrejme, ako vždy, keď sa objaví na verejnosti v konfekcii, šaty sa takmer okamžite vo všetkých obchodoch vypredali.

Kate už sa pripravuje na príchod svojho druhého dieťatka a na verejnosti sa už veľmi objavovať dovtedy nebude. Médiá tak striehnu na každý jej krok, aby ju ešte stihli zachytiť. Aj keď jej do pôrodu už veľa času nezostáva, v utorok sa zúčastnila na oslavách Dňa sv. Patrika a vstredu navštívila spomínané centrum. Napriek pokročilému štádiu tehotenstva mala na tvári úsmev a žiarila spokojnosťou.


Exkluzívne fotografie Kate Middleton zo súkromného archívu: Aj ona je len obyčajná smrteľníčka, pozrite!


Čo hovoria hviezdy?

Očakávané bábätko bude rovnako ako otecko William jarným dieťaťom. Kým jeho príchod sa očakáva v apríli, William sa narodil v júni. Prvorodený syn George prišiel na svet v júli a mama Kate je januárová.

Ak sa bábätko narodí v druhej polovici mesiaca, podľa horoskopu bude Býkom. Ak sa poponáhľa, v horoskope bude Baranom. Nech je tak či tak, urodzení rodičia musia rátať s tým, že bude riadne tvrdohlavé. Kým pre dieťa narodené v znamení Býka je okrem tvrdohlavosti typická sila, dieťa – Baran je rodeným vodcom a nezávislou osobnosťou, pri ktorej sa dá len ťažko vyhnúť záchvatom hnevu. Naopak, George, ktorý je vďaka dátumu narodenia (22. júl) Rakom, má podľa charaktetistiky tohto znamenia citlivú povahu, je zraniteľný a túži byť obklopený rodinou.  

Otecko William, narodený 21. júna, je v horoskope Blížencom. Toto znamenie je dvojtvárne, popretkávané zložitými protirečeniami a osobnosťami. Ľudia narodení v tomto znamení dokážu vyniknúť vo všetkom čo robia, charakterizuje ich však túžba po dobrodružstve a vernosť vraj od nich veľmi očakávať nemožno. To, či sa vydá v šľapajach svojho otca, princa Charlesa, ktorý aj počas manželstva s charizmatickou lady Dianou udržiaval vzťah so súčasnou manželkou Camillou Parker-Bowlessovou, sa ukáže až neskôr.

Mama Kate, narodená 9. januára, je v horoskope Kozorožcom. Jej znamenie ju predurčuje na úlohu stabilnej, pragmatickej a mravne založenej mamičky. Možno práve vďaka svojmu dátumu narodenia, aj keď nepochádza z urodzenej rodiny, sa zhostila svojej úlohy vojvodkyne bravúrne. Žena Kozorožec si totiž veľmi cení tradície odovzdávané v rodine z generácie na generáciu, potrpí si na dobré spôsoby a srší prirodzeným pôvabom. Snáď jej maximálna oddanosť rodine skrotí prípadné Williamove chúťky na niečo zakázané.

 

Prečítajte si tiež:

Čoskoro dvojnásobná mamina Kate vsadila na šípky

Princ Charles má hlavu v smútku: Málo vída vnuka

Fotogaléria


Foto: profimedia.sk
Zdroj: az, parade.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia