Horoskopy pre mamy: Narodená v znamení Kozorožca

Horoskopy pre mamy: Narodená
Ilustračné foto
Zdroj: wikimedia commons.com
2014-05-30 12:01:08 |

Nonstop práca a žiadna zábava môžu z mamy Kozorožca (22.12. – 20.1.) urobiť workoholičku. Mala by sa preto uvoľniť a užiť si každý deň aj trochu zábavy.

Mama Kozorožec je stabilná, pragmatická, mravne založená, vie hospodáriť s peniazmi a je ťahúňom rodiny, ktorý vždy plánuje dopredu. Predvídavo pripravuje ratolesti aj na horšie časy, vštepuje im jasné štandardy a hodnoty, ktoré im vydržia po celý život. Veľmi si cení tradície odovzdávané v rodine z generácie na generáciu, výnimočne rešpektuje rodičov a jej deti vďaka jej vedeniu raz budú hlboko rešpektovať ju. Mama Kozorožec patrí k ženám, o ktorých hovoríme ako o ľadových kráľovnách, najčastejšie ju charakterizuje vážnosť. Potrpí si na dobré spôsoby a srší prirodzeným pôvabom.

Pre mamu aj ratolesti by bolo dobré, keby sa vedela občas uvoľniť. Každý, kto má deti, predsa vie, že niekedy je fajn byť bláznivý či brať život niekedy menej vážne. Prirodzená uvoľnenosť je to, čo mame Kozorožcovi chýba.

Jej pracovná morálka je bezkonkurenčná, no môže ju to doviesť až k workoholizmu. Nie je to nič neobvyklé, keď sa na pracovnej porade cíti pohodlnejšie ako v kuchyni pri príprave večere, aj keď je rodinne založená a rada pečie.  Mala by preto viac pracovať na tom, aby bola bližšie deťom a venovala im svoj čas. Môže byť výbornou a pedantnou šéfkou, no nemala byť zabúdať ani na prejavy lásky svojim blízkym. V skutočnosti je mama Kozorožec rodine maximálne oddaná, no úplne typická predstaviteľka tohto znamenia zvyčajne nepatrí k tým, ktoré rozdávajú ratolestiam bozky len tak. Lásku vyjadruje skôr iným spôsobom. 


Foto: wikimedia commons
Zdroj: parents.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia