Horoskopy pre mamy: Narodená v znamení Váh

Horoskopy pre mamy: Narodená
Ilustračné foto
Zdroj: wikimedia commons.com
2014-05-23 12:01:25 |

Udržiavanie mieru nie je také jednoduché, ako by mamy narodené v znamení Váh (24. septembra – 23. októbra) chceli. Harmónia je to, o čo sa vždy snažia.

Aj keď hviezdy nie sú vždy v súlade, maminy Váhy stále hľadajú spôsob, aby to fungovalo. Sú  diplomatické, rafinované a elegantné. Mama v znamení Váh má v rodine úlohu mierotvorcu pre deti, keď sa prejaví súrodenecká rivalita. Hašterenie, doťahovanie sa a detské bitky neznáša a spôsobujú jej husiu kožu, no je skvelá v ich riešení a upokojovaní situácie.

Trpezlivosť Váh je príslovečná. Mama narodená v tomto znamení má ten dar, že pôsobí upokojujúco a ratolesti vedia, že pri nej bude vždy všetko v poriadku –či už ide o poškriabané koleno, problémy v škole či nezhody s kamarátmi. Mamička všetko akademicky zvláda. Výsledkom je, že deti sa s ňou cítia v bezpečí, nech sa stane čokoľvek a tiež sa jej rady so všetkým zveria.

Mama Váha je vždy pripravená deti chrániť a pomôcť im. Niekedy je až na škodu, že sa snaží deti za každú cenu chrániť a dopriať im všetko, po čom túžia. Najmä vtedy, ak im ochotne kupuje aj drahé hračky či oblečenie, lebo až potomkovia vyrastú, môžu mať na ňu neprimerané nároky. Jej diplomatickosť ju vedie k nerozhodnosti a tak trochu „nemastnému – neslanému“ správaniu sa k svojim malým uličníkom. Výsledkom je, že ju dokážu manipulovať a ak nie je opatrná, môže to zájsť príliš ďaleko. Elegantné riešenie každej situácie, diplomacia a snaha o harmóniu by preto mala ísť ruka v ruke s budovaním si autority u potomkov, aby ste by ste z daností svojho pozitívneho znamenia vyťažili čo najviac. 


Foto: wikimedia commons
Zdroj: parents.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia