Horoskopy pre mamy: Narodená v znamení Blížencov

Horoskopy pre mamy: Narodená
Ilustračné foto
Zdroj: flickr.com
2014-05-16 12:01:03 |

Mamičky Blíženci (21.5. – 20.6.) sú slobodomyseľné a večne mladé, no vyžadujú pravidlá, podľa ktorých ich domácnosť musí fungovať. Niet divu, že ich charakterizujú dvojičky!

Mama narodená k znamení Blížencov je jednoducho cool! Vyzná sa v aktuálnych trendoch, no typická je pre ňu aj popudlivosť a ostrosť. Deti majú s mamami Blížencami zvyčajne výborný vzťah pre ich večnú mladosť a moderné názory. Vďaka tomu sú obľúbené aj u kamarátov svojich detí, lebo nemajú problém ísť s nimi na diskotéku alebo sa len tak zabaviť. Pokaziť „žúrku“ nie je ich štýl. Toto ich odlišuje od mám narodených v iných znameniach, ktoré sa nedokážu tak prirodzene dostať s potomkami na jednu vlnovú dĺžku.

Mamy Blíženci patria vďaka svojmu znameniu tiež k najzvedavejším. Dokážu hodiny surfovať po internete a na Wikipédii hľadať nové informácie. Túžba po poznaní nových vecí často prechádza aj na ich deti. To im veľmi dobre slúži počas školských čias, lebo si dokážu jednoducho a pohodlne vyhľadať všetko, čo potrebujú. A keď nevedia, stačí sa obrátiť na mamu...  Tej viac ako na poriadku v detskej izbe záleží na dobrých výsledkoch v škole. Okrem toho majú mamičky narodené v znamení Blížencov výborné komunikačné schopnosti a preto sa deti s nimi rady rozprávajú a chodia si k nim po radu.

Nevýhodou mladého ducha u Blížencov je to, že deti to môžu zneužiť a nerešpektujú ich. Potomkovia potrebujú mamu nielen ako kamarátku, ale aj ako silnú osobnosť, ktorá ich naučí určitému rádu a štruktúre. S týmto majú maminy Blíženci občas problémy, lebo na jednej strane vyžadujú pravidlá, no na druhej k nim deti nevedú.

Komunikačné zručnosti Blížencov ako vzdušného znamenia sú často založené na rozume a logike, nie na emóciách. Nie je na škodu dať občas priestor aj tejto stránke svojej osobnosti, aby deti videli, ako sa v skutočnosti mama cíti a mala by ich občas uistiť o jej materinskej láske. 


Foto: flickr.com
Zdroj: parents.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia