Horoskopy pre mamy: Narodená v znamení Rýb

Horoskopy pre mamy: Narodená
Ilustračné foto
Zdroj: wikimedia commons.com
2014-05-09 12:01:54 |

Mamičky Ryby (20.2 až 20.3) sú občas až príliš precitlivlé, ale pre rodinu pôjdu až na koniec sveta. Sú výstredné a kreatívne, aj keď čas od času by im nezaškodila autocenzúra.

Ryby sú neuveriteľne empatické, kreatívne a intuitívne. Takmer nič ich nedostane. Sú plne oddané rodine a urobia pre ňu aj nemožné. Vždy sú presvedčené, že ich partner a deti sú tými najdokonalejšími bytosťami na svete. Chránia ich za každú cenu, niekedy až príliš.

Vďaka tomu, že im vládne planéta Neptún, sú umelecky nadané. Dokonale dokážu skĺbiť svoje umelecké cítenie a kreativitu. Vedú k tomu aj deti. Rady vymýšľajú rôzne umelecké projekty, akými sú napríklad divadelné výlety a zbožňujú avantgardnú módu.

Pre nekonečnú lásku k deťom im dovolia vyjadrovať svoj postoj k životu vlastným spôsobom. Niekedy by však mali zasiahnuť, lebo kým je ratolesť jedinečná, je rozkošná, ak sa však dcéra rozhodne ísť do školy v parochni a na každú nohu si natiahne inú ponožku, je na čase ozvať sa. Samozrejme, ak to nie je na prvého apríla.  Naopak, ak deti jej záľubu v kreativite a originalite nezdieľajú, môžu sa niekedy za jej príliš odvážne outfity či netradičné spôsoby aj trochu hanbiť a radšej sa tvária, že ju nepoznajú. Jednoducho, niekedy je na miesta autocenzúra.

Mamičky Ryby majú často klapky na očiach a sú presvedčené, že ich deti určite nemohli urobiť niečo zlé a  hľadajú chybu v iných. V skutočnosti sú však aj deti mamičiek Rýb také isté ako iné a vymýšľajú rovnako.

Ryba sa najlepšie cíti v spoločnosti partnera, detí, rodiny a priateľov. Vtedy je sama sebou a je oslňujúca. Dávajú jej pocit zázemia a stability, ktorú potrebuje. Snaží sa vytvárať deťom pohodu a láskavé prostredie. V každej situácii je pre ne útočiskom, venuje im celé srdce. Občas pre túto jej danosť nedokáže udržať disciplínu. Deťom poskytuje až nadmieru voľnosti. Ideálne je nájsť zlatú strednú cestu medzi láskavosťou a disciplínou. 


Foto: wikimedia commons
Zdroj: parents.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia