Horoskopy pre mamy: Narodená v znamení Býka

Horoskopy pre mamy:
Ilustračné foto
Zdroj: wikimedia commons.com
2014-04-26 12:01:42 |

Pre mamy narodené v znamení Býka, teda od 21. apríla do 20. mája, sú typické pevné pravidlá, majú všetko pod kontrolou, idú tvrdohlavo za svojim a milujú bez obmedzení.

Mama – Býk dokáže nastaviť pravidlá fungovania rodiny najlepšie zo všetkých znamení zverokruhu, čo je pre deti výborné. Ich štruktúra je vždy zmysluplná, či už ide o zásady dodržiavané pri zaspávaní, kúpaní, počas hry a naozaj sa im to darí.

Čo je najdôležitejšie, mamy narodené v znamení Býka sa snažia vždy byť fyzicky prítomné pri deťoch a emocionálne ich podporujú. Či už je to počas recitačnej súťaže, športového stretnutia či akejkoľvek inej činnosti dieťaťa, vždy sa tam ukážu a svojmu dieťaťu z celého srdca fandia. Bohužiaľ, občas sa nalinajkovaných pravidiel držia až tak, že to hraničí s tvrdohlavosťou, ktorá môže ostatných obmedzovať alebo rozčuľovať.

„Býčice“ nakupujú s rozumom, nerozhadzujú zbytočne peniaze a majú výborný vkus. Ich deti obvykle patria k najštýlovejším na ihrisku, v škôlke aj škole. Zladia ich od hlavy po päty bez ohľadu na rodinný rozpočet. Nikto si nevšimne, ak majú hlbšie do vrecka, lebo aj z mála dokážu vyčarovať tie najvkusnejšie outfity, na ktoré si výnimočne potrpia. Ak však nad peniazmi rozmýšľať nemusia, ich zmysel pre štýl  občas hraničí až s materializmom. Mali by si dávať pozor, aby nenaučili deti rovnici, že cenovky na oblečení sú znamením lásky. Práve toto je totiž pre ne typický spôsob rozmaznávania detí.

Opatrné by mali byť pri slovných súbojoch, najmä s tínedžermi. Pre ich tvrdohlavosť sa voči ich výčitkám či argumentom len veľmi ťažko hľadajú protiargumenty, čím svojich potomkov privádzajú občas do zúfalstva.


Foto: wikimedia commons
Zdroj: parents.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia