Snúbenica Vladimíra Klička pracuje aj s bábätkom

Snúbenica Vladimíra Klička pracuje
Ilustračné foto
2015-03-09 16:45:15 |

Herečka Hyden Panettiere, ktorá porodila ukrajinskému boxerovi v decembri dcérku Kayu Evdokiu nezaháľa. Začína zľahka a s drobčekom robí reklamu na ponožky.

Hayden zverejnila na Twitteri rozkošnú fotku, na ktorej hrajú hlavnú úlohu nohy. Komu patria? No predsa jej a dcérke. Tváre obidvoch sú skryté, no aj tak sa fotka dostala do mnohých svetových médií. Na snímke vidno väčšie ponožky v námorníckych farbách natiahnuté na jej nohách a maličké čierno-biele ponožtičky, ktoré obopínajú drobné bacuľaté nožičky Kaye. Samozrejme, nechýba logo firmy, ktorá ich vyrába. Keby tak vedeli zarábať všetky mamy a ich drobčekovia, to by nám ale bolo sveta žiť!

Hoci má Kaya Evdokia iba tri mesiace, svet sociálnych sietí jej nie je cudzí. Už dva týždne po tom, ako sa narodila, obleteli svet jej fotky, na ktorých je s rodičmi – drobnou americkou herečkou a „obrím“ tatom, ktorému sa v boxe nikto nevyrovná.

V januári Kličko zverejnil na Instagrame fotku, na ktorej sa Hayden skláňa nad maličkou a na ďalšej ukazuje, ako sa on dokáže o svoj poklad postarať, aj keď je sa priateľmi.

Médiá špekulujú, na koho sa Kaya podá. Kým mamina je útla, otec je na prvý pohľad kus veľkého chlapa. Potrvá ešte zopár rokov, než bude jasné, či bude po mame, ktorá nie je od nej o veľa vyššia alebo vyrastie z nej vysoká modelka.

Pár Panettiere – Kličko začal po prvýkrát randiť v roku 2009, kedy sa stretli na večierku. Vzťah na diaľku však nebol bezproblémový a po dvoch rokoch sa rozišli. V apríli 2013 herečka potvrdila dohady, že jeden bez druhého nevedeli vydržať a opäť sa dali dokopy. O pár mesiacov na to sa zasnúbili a koncom minulého roka prišla na svet Kaya.

Špekuláciám o nezhodách a kríze vo vzťahu nie je konca, no zdá sa, že ich dvoch to netrápi a užívajú si svoju rozkošnú dcérku. Kličko, ktorého presne charakterizuje jeho prezývka „Doktor oceľové kladivo“, tvrdí, že Hayden a Kaya úplne zmenili jeho život. „Som taký šťastný, že Hayden ej v mojom živote. Je dokonca lepšou mamou, než som si kedy predstavoval. Je to pravda, ona je úžasnou mamou,“ vyhlásil nedávno.

 

Fotogaléria


Foto: Twitter, Instagram, profimedia.sk
Zdroj: dailymail.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia