Sladký moment: Dvojičky objavili, že majú jedna druhú

Sladký moment: Dvojičky objavili,
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2015-01-09 00:30:09 |

Pozrite si krásne video, keď dievčatám-dvojičkám po prvý raz padnú z očí „klapky“, zbadajú jedna druhú a ako správne baby sa hneď dajú do reči.

Rodičia natočili šesťmesačné dvojičky Paulu a Alyssu, ktoré si po prvý raz uvedomili prítomnosť tej druhej a pustili sa do debaty. Úžasné na tomto rozkošnom videu je to, že dievčatá sa hneď chytili za ruky, akoby pochopili, že práve našli najlepšiu kamarátku na celý život.

Aj keď život s dvojčatami je občas riadne náročný, podľa ich rodičov je plný zábavných, dojímavých aj obohacujúcich momentov.  „Vyzerajú ako svoje verné kópie, no každá má úplne odlišnú osobnosť, aj keď obe sa rady smejú a majú veľký zmysel pre humor,“ opisujú dievčatá.

Dvojičky sa vyvíjajú veľmi podobným tempom. „Bolo úžasné vidieť ten moment, keď si uvedomili, že majú malú kamarátku, ktorá je rovnaká ako ony,“ hovorí hrdý tatino Paul. „Keď si ich ocko všimol, ako sa raz na seba pozerali a ich oči sa rozsvietili, keď si jedna druhú uvedomili, vedel, že to je ten moment, ktorý nemôžeme premeškať,“ prezrádza mama Alyssa ako sladké video vzniklo.  

 


Foto: youtube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia