Beau a Theo sa stali hviezdami vďaka fotkám maminy

Beau a Theo sa
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2014-05-17 00:01:20 |

Kamarátstvo malého Beaua a jeho psíka Thea dojíma ľudí na celom svete. Vďaka mame Jessice sú známi z fotiek, videofilmu a už sa chystá o nich aj prvá kniha.

Príbeh nádherného kamarátstva začal počas prechádzajúcich Vianoc, keď si staršie deti Jessicy Shybayovej pri stretnutí so Santa Clausom v New Yorku želali šteniatko. Kým bývali v newyorskom apartmáne, nemohli si ho dovoliť, no po presťahovaní sa na vidiek začali navštevovať útulky. Z jedného si doniesli sedemtýždňové šteniatko Thea, ktorý od prvej chvíle túžil po ľudskom priateľstve a pozornosti. Tri dni po príchode domov sa pripojil k najmenšiemu z detí, 23-mesačného Beauovi a odvtedy sú z nich najlepší kamaráti.

Mamina si roztomilú dvojicu začala pravidelne fotografovať pri spoločnom popoludňajšom spánku. Zábery, ktoré zverejňuje na jej blogu Momma Gone City, sa hneď stali hitom internetu.  Theo denne trpezlivo čaká, než jeho malý pán zaspí a potom sa buď uloží k nemu alebo je po celý čas pri ňom. Chlapec a psík, ktorý je pravdepodobne krížencom boxera, nemeckého ovčiaka a labradora, spolu nielen spávajú, ale sa aj hrajú a dokonca kúpu v jednej vani.

Vďaka ohlasu, s akými sa fotky stretli, sú Beau a Theo známi miliónom ľudí a príbeh ich kamarátstva si môžete pozrieť v krátkom videofilme z dielne Anna Mayer Studios. Začiatkom budúceho roka vyjde kniha plná fotiek, ktoré mnohí označujú za „neznesiteľne rozkošné,“ „očarujúce“ či  „tak roztomilé, až to bolí.“ Jessica Shybayová podpísala zmluvu s Feiwel & Friends na dve knihy, prvá by sa mala volať  Bedtime for Theo and Beau.

 

 

No nie sú naozaj rozkošní? 

 

 

Fotogaléria


Foto: youtube.com, Jessica Shyba
Zdroj: youtube.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia