Chlapček v škôlke pokojne ZASPAL: Už sa zo spánku NEPREBRAL! Čo sa stalo?

Chlapček zomrel v škôlke
Chlapček zomrel v škôlke počas spánku
Zdroj: Facebook
2023-09-25 19:00:00 |

Rodičia dali do jaslí svoje dieťatko v domnení, že mu tam nič nehrozí, kým oni budú v práci. Malý Nicholas († 1) zaspal na rohožke a už sa neprebral. Dôvodom jeho náhlého odchodu na večnosť boli drogy.

Nicholas D. navštevoval škôlku v newyorskej štvrti Bronx. Bol tam len týždeň. A práve tam sa podľa polície predávkoval drogami. Tri ďalšie deti previezli do nemocnice po tom, čo boli vystavené silnému narkotiku v jasliach, ako uviedol portál BBC.

Proti dvom ľuďom boli vznesené obvinenia z drogovej konšpirácie a vraždy. Konkrétne proti majiteľke škôlky a nájomcovi. Polícia sa domnieva, že deti vo veku od ôsmich mesiacov do dvoch rokov vdýchli v škôlke fentanyl. Tri deti dostali Narcan, núdzový liek používaný na zvrátenie predávkovania opiátmi.

Pri prehliadke škôlky sa objavilo jedno kilo fentanylu, ktoré bolo objavené „pod rohožkou, kde deti predtým spali,“ ako uviedol hlavný detektív newyorskej polície Joseph Kenny. Vyšetrovatelia údajne objavili aj tri lisy používané na balenie drog. Polícia tvrdí, že drogy získané zo škôlky mohli zabiť 500 000 ľudí.

Otec sa zo synčekovho odchodu na večnosť ťažko spamätáva. "Milujem ho, chýba mi, chcem ho späť," povedal so slzami v očiach jeho otec.


Autor: © Zoznam/Adriana Joštiaková

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia