Otvorená SPOVEĎ, ktorá ženy šokovala: Počas pôrodu mi PRASKLI cievy na tvári a z očí tiekla krv!

Matke pri pôrode tiekla
Matke pri pôrode tiekla krv z očí
Zdroj: TikTok/reynaybella
2023-11-05 19:00:00 |

Žena svojím videom na Tik Toku šokovala ľudí. Odhalila, aký môže byť pôrod pre niektoré ženy náročný. Počas neho jej na tvári praskla každá krvná cievka. Z oči jej dokonca tiekla krv.

Maira vo videu na svojom TikTok účte odhalila, že pôrod pre ňu nebol vôbec jednoduchý. Podľa portálu The Sun Maira porodila začiatkom októbra. Pôrod bol pre ňu veľmi bolestivý, keďže sa jej narodil 4,5 kilový chlapček. Mamička tlačila tak silno, že jej počas toho praskli všetky cievky na tvári a z očí jej tiekla krv.

Maira začala svoje video tým, že ukázala, ako jej manžel vyrovnáva vlasy pred začiatkom kontrakcií. Potom vyzerala, že bolesť už začala, keď sa počas kontrakcie uškrnula. Maira potom ukázala svoju pleť s prasknutými krvnými cievami, ktoré boli jasne viditeľné. Ale boli to oči, ktoré spôsobili ľuďom najväčšie obavy. Jej očné bielka boli úplne červené.

Jej stav bol iba dočasný. Počas pôrodu môže tlačenie a namáhanie zvýšiť krvný tlak, čo môže viesť k prasknutiu malých krvných ciev (kapilár) v očiach a krvácaniu do oka. Krvavé oči sú zvyčajne neškodné a vymiznú do dvoch týždňov po pôrode. 

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia