Čiary na dlani prezradia, či bude prvý chlapec alebo dievča

Čiary na dlani prezradia,
Ilustračné foto
Zdroj: archív A.Ž.
2019-07-28 00:30:10 |

Zaujíma vás, či budete mať deti alebo koľko ich bude? Čiary na dlaniach vám toho povedia veľa, no všetko sa nedozviete.

Počet detí nedokáže vyčítať z ruky ani ten najskúsenejší veštec. To, či bude prvý chlapec alebo dievčatko, však vraj zistiť dokážeme. Ak to neberiete príliš vážne, no pre zábavu si chcete vyskúšať, ako to bude u vás alebo si potvrdiť, či čiary na vašich dlaniach hovoria pravdu, pustite sa do toho. Praváci by si mali všímať ľavú a ľaváci pravú ruku.

Čiary detí sú na dlaniach často veľmi slabé a možno budete potrebovať lupu, aby ste ich našli. Ich línie sú totiž veľmi malé a u niektorých ľudí úplne chýbajú. Ak patríte k tým, ktorí dieťa neplánujú a necítite žiadne „rodičovské pudy“, línie detí vám môžu dokonca úplne chýbať. Neznamená to však, že deti raz mať nebudete, resp., že ich nemáte, i keď ste ich neplánovali.

Ak po deťoch túžite, no nedarí sa vám mať ich, aj táto vaša túžba sa prejaví na dlani. Všimnite si maličké jemné čiaročky vybiehajúce z čiary života. Veriť vraj môžete aj tomu, že keď čiara v spoji medzi rukou a dlaňou výrazne smeruje k dlani, znamená to neplodnosť alebo náročný pôrod.

Vertikálna malá čiara súbežná pod malíčkom s čiarou srdca vám prezradí, či budete mať prvé dievčatko alebo chlapca. Ak je a ňu kolmá čiarka dlhá, prvorodený bude chlapec.  Ak je krátka, prvé by malo byť dievčatko.

Ak nájdete na dlani na spomínanej čiare detí znak v podobe V, znamená to, že môžete rátať s dvojičkami alebo viacerčatami. Opäť platí, že dlhšia čiarka znamená chlapca a kratšia dievča, takže viete vyčítať, či sa môžete tešiť na chlapcov, na dievčatá alebo budete vychovávať párik.

V prípade, že vidíte pod malíčkom čiarku na polkruhu, vraj to znamená, že dieťatko počnete mimo manželského zväzku.  

Keď tieto čiarky nevidíte, nemusíte byť sklamaní. Možno sú len príliš malé, voľným okom ich nie je možné sledovať a dokonca ani lupa nie je veľmi nápomocná. Môže to však byť aj tým, že vaše podvedomie nie je na deti pripravené a keďže mnohé čiary na dlaniach sú vlastne naše prenesené myšlienky, nemusia tam vôbec byť. Niekomu sa objavia až krátko pred pôrodom, prípadne po ňom. Najvýraznejšie sú u tých ľudí, ktorí sú na deti jednoznačne pripravení.  No a ak už máte deti a čiary nikde, asi ešte stále nie ste pripravení a niečo s tým treba robiť :))

Nemusíte brať nič z tohto vážne, no ak by ste si dlane všímali podrobnejšie dlhší čas, zistili by ste, že čiary sa počas života naozaj menia. Podľa veštcov to súvisí s našimi rozhodnutiami, ktoré ich ovplyvňujú. 

Prečítajte si tiež:

Päť dôvodov, prečo mať sex s manželom každý deň

Chcete otehotnieť či túžite po dievčatku? Čarujte ako naše babičky

 

 

Fotogaléria

archív a.z.
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia