Znamenia zverokruhu: Aká dovolenka sa hodí k vášmu potomkovi?

Znamenia zverokruhu: Aká dovolenka
Ilustračné foto
Zdroj: thinkstock.com
2019-07-20 00:33:58 |

Astrológovia tvrdia, že dokonca aj naše cestovné návyky sú rovnako ako rôzne ďalšie aspekty života ovplyvnené hviezdami a planétami.

Ktoré dieťa by sa netešilo na dovolenku?  Oddych, hry, zábava a najmä čas strávený s rodinou milujú asi všetky. Niektoré by sa od rána do večera čvachtali vo vode, iné by najradšej navštívili všetky zoologické záhrady sveta, ďalšie sa nevedia nabažiť adrenalínových atrakcií a nájdu sa aj také, ktoré teší zdolávať rôzne turistické trasy. Ak sa vyberiete k moru, no zdá sa vám, že práve váš potomok nemá z kúpania sa v slanej vode taký pôžitok, ako by ste čakali, môžu byť za tým hviezdy. Jednoducho, ľudia narodení v jeho znamení pred plážami, slnkom a vodou uprednostňujú chládok a pokoj hôr. Pozrite sa s nami, čo je podľa astrológov jednotlivým znameniam blízke.

 

1. Vodnár (20. január - 18. február)

Vodnári sú adrenalínoví nadšenci, ktorí túžia po dobrodružstve. Radi sa stretávajú s novými ľuďmi a zapájajú sa do živých rozhovorov s miestnymi, potrebujú spoznávať stále niečo nové.  Ide o energických cestovateľov bez veľkých potrieb. Ak teda zoberiete dieťa Vodnára kamkoľvek, bude spokojné. Len mu treba dopriať trochu dobrodružstva a nie nechať ho ležať celý deň na pláži.

2. Ryby (19. február - 20. marec)

Ryby sú impulzívne. Milujú vodu a dovolenka bez nej sa neráta. Dieťa Rybu nepotešíte turistikou. Nepotrebuje žiadne veľké prípravy ani veľa vecí, určite však chce byť pri vode. Má tendenciu „plávať s prúdom“, netrápte sa preto výberom špeciálnej destinácie šitej na mieru. Bude mu dobre všade, kde sa bude môcť hodiť do vody a užívať si ju plnými dúškami.

Baran (21. marec - 19. apríl)

Toto dieťa je od narodenia labužníkom. Kdekoľvek sa ocitnete, malý Baran sa bude tešiť do reštaurácie. Užíva si nové jedlá a na dovolenke miluje práve to, že si môže pochutiť na niečom novom. Urobte mu radosť a určite mu dovoľte otestovať miestne špeciality. A nezabudnite na nové druhy zmrzliny, ktoré určite objaví.

Býk (20. apríl - 20. máj)

Ide o malých pôžitkárov, ktorí sa nechajú rozmaznávať. Takéto dieťa si nepotrpí na dobrodružstvo, najväčšiu radosť mu urobíte dovolenkou all inclusive v luxusnom rezorte, kde sa mu budú venovať animátori. Samozrejme, dobré jedlo nemôže chýbať tiež!

Blíženci (21. máj - 20. jún)

Túžia po poznaní a nahliadnutí do sveta, v ktorom žijú. Blíženci sa zaujímajú o históriu, preto kdekoľvek budete, zoberte potomka narodeného v tomto znamení na vychádzku po historickom centre miesta, ocení to. Okrem opaľovania, kúpania a zábavy Váhy na dovolenke rovnako zaujímajú aj múzeá.

Rak (21. jún - 22. júl)

Tieto mierumilovné duše sú najšťastnejšie, keď cestujú v spoločnosti tých, ktorých milujú. Najlepšie sa cítia na dovolenke, ktorá poskytuje dostatok súkromia, pohodlia a relaxu. Napriek tomu, že túžia po nových zážitkoch, najpríjemnejšie je im v ich apartmáne alebo v ich rezorte, kde sú spolu s rodinou.

Lev (23. júl - 22. august)

Drzý a panovačný Lev potrebuje luxusné zážitky. Dieťa Lev zvyčajne patrí na dovolenke k dominantným osobnostiam, vždy si vyberá to najlepšie, či už ide o miesto v lietadle alebo izbu niekde v hoteli. Buďte si istí tým, že vás oberie aj o manželskú posteľ, ak sa mu bude zdať pohodlnejšia než tá, ktorú ste mu „prisúdili.“ Lev vo všeobecnosti okrem luxusu miluje aj umenie a kultúru, preto mu urobíte napríklad návštevou divadla určite radosť.  

8. Panna (23. august - 22. september)

Zo všetkých ostatných znamení zverokruhu preferujú Panny cestovanie najmenej. To však neznamená, že títo perfekcionisti neradi cestujú. Jednoducho neuvidíte u nich bohvieaké nadšenie pri plánovaní dovolenky. Keď sú však už na mieste, sú to práve Panny, kto si všíma všetky detaily a priam dokonale dokáťu opísať každé miesto, na ktorom sa ocitli.

9. Váhy (23. september - 22. október)

Cestovný horoskop týchto rojkov odráža veľa z ich tvorivej osobnosti. Chcú, aby ich dovolenka bola taká štýlová, elegantná a romantická ako oni. Ak im chcete urobiť radosť, zoberte ich na pláž a prekvapte špeciálnym obedom, navrhnite let balónom alebo im doprajte hodinku na skákacom hrade na vode. Váhy si potrpia na to, aby sa bavili všetci okolo nich a preto by ste ich mali častejšie uisťovať, že vám je s nimi na dovolenke naozaj dobre.

Škorpión (23. október - 21. november)

Škorpióni nemajú radi okolo seba veľa ľudí, väčšiu radosť majú z dovolenkového dobrodružstva v spoločnosti malej skupinky. Ničím nerušený dovolenkový raj je to, po čom im srdce piští. Lepšie sa cítia na miestach, kde môžu pokojne relaxovať a mať dostatok času pre seba.

Strelec (22. november - 21. december)

Toto je najnekonvenčnejšie znamenie zverokruhu a cíti sa dobre kamkoľvek ho zoberiete. Rád navštevuje exotické miesta a hľadá nové zážitky. Jedinou podmienkou je to, že dovolenka by mala byť dlhá. Predĺžené víkendy nie sú to, čo ich napĺňa. Sú to slobodné, optimistické a zábavné osôbky, ktoré v budúcnosti pokojne prehodia batoh cez chrbát a vyberú sa na cesty aj bez spoločnosti. Rovnako dobre sa budú cítiť v luxusnom rezorte, aj pod stanom

Kozorožec (22. december - 19. január)

Kozorožci milujú veľkoleposť. Skúmanie nie úplne bežne prístupných miest, rôznych pevností či jaskýň je to, čo robí v ich ponímaní z dovolenky raj na zemi. Návšteva napríklad niektorého z novodobých divov sveta ich nadchne omnoho viac ako dovolenka v luxusnom rezorte.

Prečítajte si tiež:

Mesiac narodenia: Ako ovplyvňuje to, čím sa človek stane

Tieto tri znamenia zverokruhu sú najlepšími rodičmi

 

Fotogaléria


Foto: gettyimages.com
Autor: © Zoznam/hj

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia