Ako to vyzerá v tehotenskom brušku?

Ako to vyzerá v
Ilustračné foto
2015-05-31 13:01:00 |

Pozoruhodný pohľad do bruška tehotnej ženy ponúka holandská fotografka Leonie Versantvoort, ktorá spolu s maliarkou Marieke van den Dungen-Crone vytvorili parádny projekt.

Versantvoort sa špecializuje na fotografie tehotných žien a bábätiek. Práve to ju inšpirovala k vytvorenou projektu bodypaintingu na tehotenské brucho tak, aby zodpovedal reálnemu obrazu. Modelkou bola mama Kristine Smits. Pri pohľade na prácu fotografky a maliarky, pod rukami ktorých vzniklo z tehotenského bruška  umelecké dielo, sa žiada povedať: Ľudské telo dokáže robiť naozaj úžasné veci!

 

Aj keď ste určite videli množstvo vizualizácií tehotenského brucha, pohľad, ktorý ponúkajú tieto dve dámy, je predsa len iný. Treba oceniť precíznu prácu maliarky, ktorá si dala záležať na každom detaile a tak si budúce maminy môžu ešte ľahšie predstaviť, ako pár týždňov pred pôrodom  drobček čaká na to, než vyjde z bruška von.


Ukážeme vám, akú veľkosť má bábätko v brušku


Samozrejme, tie maminy, ktorých bábätká sa rozhodli polebediť si v maternici v inej polohe, to majú s predstavou o niečo ťažšie. No možno sa umelkyne dajú aj do tejto práce a po čase nám predstavia aj bábätko uložené pozdĺžne koncom panvovým či priečne.

 

 

Mohlo by vás tiež zaujať:

Pozrite sa, ako bábätko fajčiarky v brušku trpí

Päť trikov ako mať krásne tehotenské fotky

 

 

Fotogaléria


Foto: facebook
Zdroj: Huffingtonpost.com, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia