Veľkonočná výzdoba Jasminy Alagič vyráža dych. Ženy odkazujú: Krásne, ALE…

Jasmina Alagič
Jasmina Alagič
Zdroj: Instagram/jasmina_alagic
2024-03-24 11:00:00 |

Po roku opäť klopú na dvere veľkonočné sviatky. Obchody sú tak zaplavené krásnymi jarnými dekoráciami, ktorými si ľudia ozdobujú svoje príbytky. Moderátorka Jasmina Alagič v tomto smere exceluje.

 Manželia Vrbovskí žijú so svojím takmer 5-ročným synčekom Sanelom v luxusnej vile v Malinove pri Bratislave. Fanúšikovia sú u Jasminy a Rytmusa zvyknutí, že pred väčšími sviatkami sa ich hniezdočko tematicky premení, či už na vianočné,  halloweenske alebo veľkonočné kráľovstvo.

Keďže tentokrát je pred nami najvýznamnejší kresťanský sviatok, známa moderátorka sa opäť obrátila na agentúru, ktorá jej do detailov vyzdobila exteriér.

,,Jasminke sme tento rok pripravili veľkonočnú výzdobu podľa jej priania, plnú zelene a mrkvičiek. Na dvere sme pridali kvetinový venček, aby sme osviežili dizajn vchodových dverí, a po celom dome sme rozmiestnili našich 1-metrových zajačikov. Veľká noc už môže prísť,” opísali na Instagrame svoju precíznu prácu šikovné dekoratérky, ktoré užívateľom ukázali úžasný výsledok.

Kreatívna výzdoba, samozrejme, ľudí, a najmä ženy, naozaj uchvátila, avšak medzi reakciami sa našli viaceré ALE. ,,Krásne, ale ja by som si dala namiesto tej mrkvy vajíčka,” odkázala Baska. Iné dámy sa tiež zmienili o tom, že im vo výzdobe chýbajú tradičné symboly, ako vajíčka, baránok či kuriatka. ,,Krásne… ale ja si výzdobu robím sama, mám z toho väčšiu radosť…,”  zapojila sa s ďalším pohľadom Milota.

Nech sú názory akékoľvek, dôležité je, že majú z výzdoby radosť samotní obyvatelia domu, a teda Jasmina, Patrik a malý Sanelko.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/venceky.sk, jasmina_alagic

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia